Budescu, mesaj pentru dinamoviştii care o susţin pe Lazio cu FCSB

fcsb, lazio, europa league, liga 1, budescu

Constantin Budescu le transmite un mesaj dinamoviştilor care au apărut cu fulare cu Lazio şi îşi încurajează colegii pentru meciul cu italienii din Europa League.

Budescu s-a amuzat de modul în care Dinamo a promovat confruntarea cu FCSB, care va avea loc duminică, de la ora 20:45. Laurenţiu Brănescu şi Vlad Muţiu au vândut bilete pentru derby cu accesorii special: fulare cu Lazio, adversara din Liga Europa pentru formaţia lui Dică.

"Pe mine unul nu m-a deranjat. E treaba lor! Deocamdată ne gândim la primul meci, după care o să ne concentrăm şi pe meciul cu Dinamo. Suntem la început şi ne ajută să jucăm din trei în trei zile.

Nu există o stare de oboselă, pentru că a fost întrerupt campionatul şi eu zic că e un avantaj că jucăm aşa. Andrei Vlad şi-a revenit după gafa cu CFR. Se poate întâmpla oricărui portar. Când ei greşesc, deja se schimbă tabela. El e un tip ok şi cu siguranţă nu se mai gândeşte la ce a fost", a declarat Budescu pentru Telekom Sport.

Mijlocaşul FCSB, care este de aşteptat să fie titular în partida de joi, contra celor de la Lazio, a încercat să îşi încurajeze colegii pentru partida contra italienilor:"Să joace cum ştiu ei mai bine! Să îşi facă treaba pe teren. Nu trebuie să facă ceva ieşit din comun. Este un meci de fotbal şi cel mai bun va câştiga".

FCSB - Lazio, în 16-imile Ligii Europa, se joacă joi, de la ora 22:05, pe Arena Naţională. Partida retur va avea loc pe 22 februarie, la Roma.