Tănase iese la atac: “Lazio nu e o echipă de top, ne calificăm”

Gabriel Esanu   
in Stiri sportive
14/02/2018, 12:59
Tănase iese la atac: “Lazio nu e o echipă de top, ne calificăm”

GEORGE COPOS A PROMIS CA REVINE LA RAPID!

Cand revine in Giulesti si detalii despre mega afacerea lui Copos numai in REVISTA FANATIK din ianuarie, la toate chioscurile din tara!

Florin Tănase a precizat că o victorie la limită, fără gol primit, ar fi un rezultat foarte bun pentru FCSB în perspectiva returului de pe Stadio Olimpico. Atacantul echipei lui Dică a spus că ştie totul despre Ştefan Radu, adversarul de joi.

“Cu siguranţă ne aşteaptă un meci dificil, jucăm contra unei echipe bune din Italia. Dar eu cred că ne calificăm. Nu ne temem de starea gazonului, cred că va fi bun. Nu am jucător favorit de la Lazio. E o echipă bună, dar nu de top ca Real Madrid şi Barcelona.

Nu este meciul carierei, este un meci important. L-am mai urmărit pe Radu, de obicei mă uit la meciuri din campionatele tari. E important să nu pierdem şi să nu primim gol. Mi-aş dori un 1-0. Aceste meciuri, cu stadioanele pline, sunt cele mai frumoase. Toţi cei din atac sunt jucători valoroşi.

Va trebui să dăm totul, să fim uniţi, să fim o echipă scurtă, să nu le dăm spaţii. Nu cred că vor trata meciul cu lejeritate, dar mă aştept să nu bage toţi titularii de bază”, a declarat Florin Tănase într-o conferinţă de presă.

FCSB – Lazio, din 16-imile Ligii Europa, se va juca joi, de la ora 22:05, pe Arena Naţională. Returul de la Roma, pe Stadio Olimpico, se va disputa o săptămână mai târziu, pe 22 februarie.

Închide ×