Probleme pentru Lazio! Italienii au aterizat cu întârziere la Bucureşti

Ionut Neamţu    Vicentiu Dinescu   
in FCSB
14/02/2018, 13:00
Probleme pentru Lazio! Italienii au aterizat cu întârziere la Bucureşti

UPDATE, ora 19:05. Italienii au întârziat la Bucureşti cu aproximativ 30 de minute . Conferinţa de presă şi inspectarea gazonului de pe Arena Naţională au fost decalate. 


UPDATE, ora 17:42. Programul italienilor este dat peste cap din cauza unei întârzieri de aproximativ o jumătate de oră. Avionul va ateriza la ora 18:30 la Bucureşti, iar conferinţa de presă, stabilită pentru ora 18:45, va fi decalată. 


Tehnicianul italian a hotărât ca formaţia italiană să nu efectueze niciun antrenament la Bucureşti înaintea meciului FCSB – Lazio. Jucătorii romani au susţinut o şedinţă de pregătire în această dimineaţă, înainte de plecarea spre România.

Antrenamentul a început la ora 11:30 la Centrul Sportiv de la Formello şi a fost deschis presei în primele 15 minute. La şedinţa de pregătire a participat şi brazilianul Felipe Anderson, care a fost reprimit în lot după conflictul avut cu Simone Inzaghi.

Radu va fi căpitan în meciul FCSB – Lazio

În această seară, de la ora 18:45, Simone Inzaghi şi mijlocaşul brazilian Lucas Leiva vor participa la Arena Naţională la conferinţa de presă premergătoare meciului FCSB – Lazio. După conferinţă, jucătorii formaţiei italiene vor merge pe stadion pentru a inspecta gazonul.

Simone Inzaghi îi pregăteşte o surpriză fundaşului român Ştefan Radu înaintea meciului cu FCSB. Presa din Italia scrie că Radu va fi căpitanul ”celeştilor” pe Arena Naţională la partida care se va disputa joi, de la ora 22:05.

Ştirea MOMENTULUI

Eden Hazard s-a înţeles cu Real Madrid! Cât plătesc spaniolii

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.