Probleme pentru Lazio! Italienii au aterizat cu întârziere la Bucureşti

fcsb-lazio, bucuresti, antrenament, europa league, simone inzaghi

Probleme pentru Lazio. Avionul în care se află echipa a avut întârziere de aproximativ 30 de minute şi tot programul a fost dat peste cap.

UPDATE, ora 19:05. Italienii au întârziat la Bucureşti cu aproximativ 30 de minute . Conferinţa de presă şi inspectarea gazonului de pe Arena Naţională au fost decalate. 


UPDATE, ora 17:42. Programul italienilor este dat peste cap din cauza unei întârzieri de aproximativ o jumătate de oră. Avionul va ateriza la ora 18:30 la Bucureşti, iar conferinţa de presă, stabilită pentru ora 18:45, va fi decalată. 


Tehnicianul italian a hotărât ca formaţia italiană să nu efectueze niciun antrenament la Bucureşti înaintea meciului FCSB - Lazio. Jucătorii romani au susţinut o şedinţă de pregătire în această dimineaţă, înainte de plecarea spre România.

Antrenamentul a început la ora 11:30 la Centrul Sportiv de la Formello şi a fost deschis presei în primele 15 minute. La şedinţa de pregătire a participat şi brazilianul Felipe Anderson, care a fost reprimit în lot după conflictul avut cu Simone Inzaghi.

Radu va fi căpitan în meciul FCSB - Lazio

În această seară, de la ora 18:45, Simone Inzaghi şi mijlocaşul brazilian Lucas Leiva vor participa la Arena Naţională la conferinţa de presă premergătoare meciului FCSB - Lazio. După conferinţă, jucătorii formaţiei italiene vor merge pe stadion pentru a inspecta gazonul.

Simone Inzaghi îi pregăteşte o surpriză fundaşului român Ştefan Radu înaintea meciului cu FCSB. Presa din Italia scrie că Radu va fi căpitanul ”celeştilor” pe Arena Naţională la partida care se va disputa joi, de la ora 22:05.