Măsuri speciale pentru FCSB-Lazio. 500 de jandarmi vor păzi stadionul

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
15/02/2018, 17:02
Măsuri speciale pentru FCSB-Lazio. 500 de jandarmi vor păzi stadionul

Nu mai puţin de 280 de poliţişti şi peste 500 de jandarmi vor asigura ordinea la meciul dintre FCSB şi Lazio Roma, din şaisprezecimile Europa League, care va avea loc azi, de la ora 22.05, pe “Arena Naţională”.

Cei 280 de poliţişti ai Capitalei se vor afla în aproprierea stadionului, cât şi în alte zone de interes operativ. Aceştia vor patrula în staţiile de metrou şi în mijlocaele de transport în comun, vor lua măsuri de prevenire a furturilor şi a acostărilor de persoane. 

Lazio şi-a trimis trei reprezentanţi specializaţi în gestionarea competiţiilor cu grad ridicat de risc

De asemenea, 500 de jandarmi vor asigura ordinea publică pentru desfăşurarea meciului, atât în apropierea Arenei Naţionale, cât şi pe traseele de desfăşurare ale suporterilor. Mai mult, din dispozitiv vor face parte jandarmi din cadrul echipelor de dialog, care vorbesc limba engleză şi care vor asigura sialogul cu suporterii echipei Lazio Roma. Ei vor fi sprijiniţi de trei reprezentanţi din cadrul clubului din Serie A, specilizaţi în gestionarea competiţiilor sportive cu grad ridicat de risc.

Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi arbitrilor, supravegherea publicului se asigură de către cei peste 700 de agenţi ai societăţii de pază şi protecţie, contractată de organizator

Ştirea MOMENTULUI

Dănciulescu, totul despre refuzul lui Nemec de a merge la FCSB

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.