Mircea Lucescu nu crede în FCSB: “Lazio are un mare avantaj”

Gabriel Esanu   
in Stiri sportive
15/02/2018, 20:41
Mircea Lucescu nu crede în FCSB: “Lazio are un mare avantaj”

Lucescu senior crede că marele avantaj al italienilor este că se află în plin campionat în Serie A, în vreme ce FCSB vine după pregătirea de iarnă şi nu a avut încă timp să intre în ritmul cel mai bun.

“Lazio are un avantaj mare, aceea că este în plin campionat. Echipele din Est au mereu probleme la primul meci din partea a doua a competiţiei. Poate că era mai bine dacă se juca la Roma. Steaua va putea să compenseze cu dorinţa jucătorilor.

Eu mă bazam foarte mult pe pregătirea fizică, să nu fim sub nivelul adversarilor în această perioadă. E un risc, bănuiesc că au calculat potenţialul în competiţie. Şi-au imaginat că e greu să treacă de Lazio.

Şi eu am renunţat la Teixeira înainte de primăvară. Dar erau 50 de milioane. Aş vrea ca Steaua să elimine Lazio şi să menţină tradiţia echipelor din Est. Nu cred că Steaua nu dă importanţă Europa League. Gigi vrea să se califice şi să obţină un avantaj financiar”, a spus Mircea Lucescu la o televiziune de sport.

FCSB – Lazio este programat de la ora 22:05, pe Arena Naţională, iar returul va avea loc peste o săptămână, la Roma. 

Ştirea MOMENTULUI

Meme şi Dică au descoperit un nou talent la FCSB

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.