Mircea Lucescu nu crede în FCSB: "Lazio are un mare avantaj"

mircea lucescu, fcsb, lazio, europa league

Selecţionerul Turciei spune că ar vrea ca FCSB să obţină calificarea în optimile de finală din Europa League, dar îi vede favoriţi pe italieni.

Lucescu senior crede că marele avantaj al italienilor este că se află în plin campionat în Serie A, în vreme ce FCSB vine după pregătirea de iarnă şi nu a avut încă timp să intre în ritmul cel mai bun.

"Lazio are un avantaj mare, aceea că este în plin campionat. Echipele din Est au mereu probleme la primul meci din partea a doua a competiţiei. Poate că era mai bine dacă se juca la Roma. Steaua va putea să compenseze cu dorinţa jucătorilor.

Eu mă bazam foarte mult pe pregătirea fizică, să nu fim sub nivelul adversarilor în această perioadă. E un risc, bănuiesc că au calculat potenţialul în competiţie. Şi-au imaginat că e greu să treacă de Lazio.

Şi eu am renunţat la Teixeira înainte de primăvară. Dar erau 50 de milioane. Aş vrea ca Steaua să elimine Lazio şi să menţină tradiţia echipelor din Est. Nu cred că Steaua nu dă importanţă Europa League. Gigi vrea să se califice şi să obţină un avantaj financiar", a spus Mircea Lucescu la o televiziune de sport.

FCSB - Lazio este programat de la ora 22:05, pe Arena Naţională, iar returul va avea loc peste o săptămână, la Roma.