Un coleg al lui Ştefan Radu, complice la un meci trucat! Riscă 2 ani de închisoare

Vicentiu Dinescu   
in FCSB
14/02/2018, 14:11
Un coleg al lui Ştefan Radu, complice la un meci trucat! Riscă 2 ani de închisoare

Atacantul ecuadorian Felipe Caicedo, în vârstă de 29 de ani, este bănuit că după meciul Levante – Zaragoza 1-2, disputat în 21 mai 2011, ar fi luat bani din milionul plătit de oaspeţi pentru trucarea întâlnirii.

Numele lui Felipe Caicedo, care în acel sezon era împrumutat de la Manchester City, e printre cele 41 de persoane implicate în aranjarea meciului din ultima etapă din Primera Division, rezultat prin care oaspeţii s-au salvat de la retrogradare.

Caicedo va fi titular în meciul FCSB – Lazio

Potrivit cotidianului Marca, ecuadorianul, care este anunţat titular în meciul FCSB – Lazio, a fost rezervă la acea partidă riscă o pedeapsă de doi ani de închisoare, însă cel mai probabil sentinţa nu va fi cu executare. Pe teren s-au aflat atunci nume mari din fotbalul spaniol precum Gabi, Ander Herrera şi Christian Stuani.

Simone Inzaghi este decis să-l folosească titular pe Felipe Caicedo în partida FCSB – Lazio, din prima manşă a 16-imilor de finală ale Europa League. O altă decizie a tehnicianului italian este aceea de a-i acorda banderola de căpitan lui Ştefan Radu pe Arena Naţională.

Ştirea MOMENTULUI

Când se joacă FCSB–Rudar Velenje în turul 2 preliminar din Europa League

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.