Un coleg al lui Ştefan Radu, complice la un meci trucat! Riscă 2 ani de închisoare

fcsb-lazio, scandal, ancheta, spania, felipe caicedo

Un jucător al echipei Lazio Roma este bănuit că ar fi complice la un meci trucat în perioada în care evolua în Spania şi riscă doi ani de închisoare cu suspendare.

Atacantul ecuadorian Felipe Caicedo, în vârstă de 29 de ani, este bănuit că după meciul Levante - Zaragoza 1-2, disputat în 21 mai 2011, ar fi luat bani din milionul plătit de oaspeţi pentru trucarea întâlnirii.

Numele lui Felipe Caicedo, care în acel sezon era împrumutat de la Manchester City, e printre cele 41 de persoane implicate în aranjarea meciului din ultima etapă din Primera Division, rezultat prin care oaspeţii s-au salvat de la retrogradare.

Caicedo va fi titular în meciul FCSB - Lazio

Potrivit cotidianului Marca, ecuadorianul, care este anunţat titular în meciul FCSB - Lazio, a fost rezervă la acea partidă riscă o pedeapsă de doi ani de închisoare, însă cel mai probabil sentinţa nu va fi cu executare. Pe teren s-au aflat atunci nume mari din fotbalul spaniol precum Gabi, Ander Herrera şi Christian Stuani.

Simone Inzaghi este decis să-l folosească titular pe Felipe Caicedo în partida FCSB - Lazio, din prima manşă a 16-imilor de finală ale Europa League. O altă decizie a tehnicianului italian este aceea de a-i acorda banderola de căpitan lui Ştefan Radu pe Arena Naţională.