Lazio, scandal imens înainte de FCSB! Un jucător de bază, exclus din lot

FCSB-Lazio, Serie A, Europa League

Probleme mari pentru italieni înainte de FCSB - Lazio în Europa League. După ultimul meci din Serie A, Simone Inzaghi a fost la un pas de bătaie!

UPDATE, 8 februarie / Scandalul de la Lazio nu s-a lăsat fără urmări. Felipe Anderson a fost exclus după cearta pe care a avut-o cu Simone Inzaghi. Decizia conducerii este pe termen nelimitat şi a fost luată după ce jucătorul a întârziat două ore la primul antrenament de după incident.


Probleme mari în vestiarul lui Lazio cu doar o săptămână înainte de deplasarea la Bucureşti pentru primul meci cu FCSB. Antrenorul Simone Inzaghi şi mijlocaşul Felipe Anderson au fost gata să se ia la bătaie după înfrângerea din Serie A cu Genoa (scor 1-2). 

Conform site-ului Premium Sport, conflictul a avut loc la vestiare. Anderson, mjlocaş evaluat la 25 de milioane de euro, i-a reproşat în termeni duri lui Inzaghi faptul că mereu se ia de el, iar răspunsul antrenorului a fost: "Nu vei mai juca niciodată pentru mine!"

FCSB - Lazio. Italienii au şi două înfrângeri consecutive

Brazilianul Lucas Leiva, conaţionalul lui Felipe Anderson, a sărit să-i despartă pe cei doi iar intervenţia acestuia a făcut ca situaţia să nu degenereze în bătaie. Anderson nu este titular constant la Lazio, deşi a fost unul din cei mai curtaţi fotbalişti ai romanilor, preşedintele Lotito refuzând o ofertă de peste 50 de milioane de la Manchester United pentru el. 

Lazio traversează o perioadă proastă: a pierdut cu Genoa acasă, iar înainte de asta a fost învinsă de Milan pe San Siro (2-1) şi a remizat cu aceeaşi echipă în Coppa Italia (0-0). Manşa tur a şaisprezecimilor Europa League, FCSB - Lazio, se joacă pe 15 februarie la Bucureşti.