Care e situaţia parcării de pe Arena Naţională, înainte de FCSB – Lazio

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
11/02/2018, 17:11
Care e situaţia parcării de pe Arena Naţională, înainte de FCSB – Lazio

La partida din Liga 1 Betano dintre FCSB şi CFR Cluj au fost probleme cu acoperişul din parcarea subterană a Arenei Naţionale, iar aceasta a fost închisă pentru acest derby (VEZI DETALII AICI) . Joi, “roş-albaştrii” vor fi din nou gazde pe cel mai mare stadion al ţării, iar Primăria Bucureşti a emis un comunicat cu privire la starea acoperişului:

“Parcarea subterană de la Arena Naţională este închisă pentru ca s-a constatat că există infiltraţii de apă în cele două tuneluri de acces în parcare. Facem precizarea că tavanul şi structura parcării nu sunt afectate.

Peste 20.000 de fani

Menţionăm că este în desfăşurare procedura de atribuire a expertizei tehnice care să stabilească cauza acestor infiltraţii precum şi soluţiile de remediere. Până în acest moment au fost depuse 5 oferte. Menţionăm că participanţii la evenimentele sportive organizate la Arena Naţională au la dispoziţie parcarea supraterană, cu o capacitate de 1.250 de locuri, şi parcarea exterioară de 10.000 mp şi 500 de locuri”, a fost mesajul Primăriei Bucureşti.

Până la aceasză oră au fost vândute 20.000 de bilete pentru FCSB – Lazio, programat joi, de la ora 22:05. Meciul va fi transmis în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Ştirea MOMENTULUI

Kylian Mbappe dedică victoria tuturor francezilor: “Suntem mândri că i-am făcut fericiţi”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.