Ultraşii din galeria Stelei vin pe stadion la FCSB-Lazio!

FCSB-Lazio, Europa League, CSA Steaua

FCSB se va duela cu Lazio în şaisprezecimile Europa League, iar suporterii lui CSA Steaua, dar si dinamoviştii, oltenii şi fanii Petrolului vor fi prezenţi pe "Arena Naţională".

FCSB va primi vizita formaţiei Lazio Roma, joi, 15 februarie, de la ora 22:05, pe "Arena Naţională", iar suporterii români care ţin cu Lazio le-au pregătit o surpriză jucătorilor de la FCSB pentru meciul tur din şaisprezecimile Europa League.

Oficialii lui FCSB le-au pus la dispoziţie suporterilor lui Lazio Roma 3.000 de bilete pentru meciul tur de pe "Arena Naţională", iar FANATIK.RO a aflat că printre cei care au achiziţionat tichete la duelul din 16-imile Europa League se află şi fanii lui CSA Steaua, dar şi ai altor echipe din Liga 1. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI!

1.300 de fani ai lui Lazio şi-au achiziţionat bilete pentru meciul cu FCSB

Din cele 3.000 de bilete destinate suporterilor lui Lazio Roma, până în prezent s-au vândut aproximativ 1.300, iar fanii echipei lui Ştefan Radu din România şi-au anunţat prezent. Românii care susţin Lazio  şi-au achiziţionat bilete pentru duelul din Europa League. Mai mult, gruparea din Serie A va fi susţinută şi de dinamoviştii, oltenii şi ploieştenii care fac parte din fan clubul italienilor.

Pe lângă steliştii care o susţin pe echipa lui Simone Inzaghi, fani ai echipei italiene din Cipru, Serbia, Israel, Macedonia, Georgia şi Bulgaria au anunţat că vor merge pe "Arena Naţională" pentru a încuraja Lazio Roma. Este de aşteptat ca la FCSB - Lazio să fie prezenţi în jur de 2.200 de suporteri ai italienilor.