Ultraşii din galeria Stelei vin pe stadion la FCSB-Lazio!

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
05/02/2018, 13:05
Ultraşii din galeria Stelei vin pe stadion la FCSB-Lazio! GALERIE FOTO

FCSB va primi vizita formaţiei Lazio Roma, joi, 15 februarie, de la ora 22:05, pe “Arena Naţională”, iar suporterii români care ţin cu Lazio le-au pregătit o surpriză jucătorilor de la FCSB pentru meciul tur din şaisprezecimile Europa League.

Oficialii lui FCSB le-au pus la dispoziţie suporterilor lui Lazio Roma 3.000 de bilete pentru meciul tur de pe “Arena Naţională”, iar FANATIK.RO a aflat că printre cei care au achiziţionat tichete la duelul din 16-imile Europa League se află şi fanii lui CSA Steaua, dar şi ai altor echipe din Liga 1. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI!

1.300 de fani ai lui Lazio şi-au achiziţionat bilete pentru meciul cu FCSB

Din cele 3.000 de bilete destinate suporterilor lui Lazio Roma, până în prezent s-au vândut aproximativ 1.300, iar fanii echipei lui Ştefan Radu din România şi-au anunţat prezent. Românii care susţin Lazio  şi-au achiziţionat bilete pentru duelul din Europa League. Mai mult, gruparea din Serie A va fi susţinută şi de dinamoviştii, oltenii şi ploieştenii care fac parte din fan clubul italienilor.

Pe lângă steliştii care o susţin pe echipa lui Simone Inzaghi, fani ai echipei italiene din Cipru, Serbia, Israel, Macedonia, Georgia şi Bulgaria au anunţat că vor merge pe “Arena Naţională” pentru a încuraja Lazio Roma. Este de aşteptat ca la FCSB – Lazio să fie prezenţi în jur de 2.200 de suporteri ai italienilor.

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo – Voluntari 2-1. Video! Vezi rezumatul. “Câinii”, pe primul loc

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.