Pe Lazio o aşteaptă infernul! “Deja sunt 30.000 de bilete vândute!”

Alex Bradescu   
in Stiri sportive
12/02/2018, 13:01
Pe Lazio o aşteaptă infernul! “Deja sunt 30.000 de bilete vândute!”

Mihai Stoica a prefaţat prima manşă a şaispezecimilor Europa League. Meme spune că o calificare este extrem de greu de obţinut, recunoscând că Lazio este o echipă mai valoroasă. Însă acesta afirmă că echipa se va prezenta peste aşteptări şi anunţă şi o reţetă financiară de succes, prin prezenţa unui număr mare de spectatori pe 15 februarie, pe Naţional Arena. 

“Întâlnim o echipă care ne este net superioară valorică, unde fotbalişti precum Nani sau Felipe Anderson nu sunt titulari. Ce vă pot garanta este că vom avea o prestaţie bună.  Ne apropiem de 30.000 de bilete vândute. Cred că vom avea undeva spre 40.000 de spectatori”, a spus Mihai Stoica la o televiziune de sport. 

FCSB – Lazio. Pe Becali îl interesează mai mult campionatul

Deşi meciul cu Lazio e aşteptat cu un interes imens de toată suflarea roş-albastră, Gigi Becali nu e “mişcat” de acest lucru. patronul FCSB spune că Liga Campionilor e ţelul său, iar pentru asta e important ca echipa să câştige titlul. Becali dezvăluie şi ce a vorbit cu “perla” Florinel Coman. 

“Pe mine mă interesează şi meciul cu Lazio, e normal. Dar eu vreau să câştig campionatul pentru că vreau banii din Liga Campionilor. Asta mă interesează. Trebuie să pregătesc viitorul şi trebuie să am bani mulţi pentru asta. Încă mai sper să iau zeci de milioane pe Florinel Coman. Am vorbit şi cu el, şi cu Nedelcu. I-am zis că rămân la părerea că pot să iau milioane bune pe el, i-am zis să muncească, iar el a spus că asta o să facă”, a  fost declaraţia lui Gigi Becali la Pro-X. 

 

Ştirea MOMENTULUI

Kylian Mbappe dedică victoria tuturor francezilor: “Suntem mândri că i-am făcut fericiţi”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.