Fotbal intern

FCSB le dă banii înapoi fanilor care au avut bilete la meciul cu Universitatea Craiova! Și oltenii au luat o decizie similară

10.03.2020 | 09:08
FCSB le da banii inapoi fanilor care au avut bilete la meciul cu Universitatea Craiova Si oltenii au luat o decizie similara
Oficialii clubului FCSB au decis să le dea banii înapoi fanilor care au avut bilete la meciul cu Universitatea Craiova
ADVERTISEMENT

Oficialii clubului FCSB au decis să le dea banii înapoi fanilor care au avut bilete la meciul cu Universitatea Craiova, după ce Guvernul României a decis ca toate partidele să se joace fără spectatori.

FCSB le dă banii înapoi fanilor care au avut bilete la meciul cu Universitatea Craiova

”Procedura de restituire a contravalorii biletelor la partida FCSB – Universitatea Craiova! În urma hotărârii Guvernului României din data de 8 martie 2020, partida FCSB – Universitatea Craiova s-a disputat fără spectatori”, a început mesajul prin care FCSB le restituie fanilor banii pe biletele de la meciul cu Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

”Astfel, toți suporterii care își achiziționaseră deja bilete pentru acest joc vor avea posibilitatea de a recupera contravaloarea tichetelor după cum urmează: persoanelor care au achiziționat bilete online, le vor fi restituite sumele de bani electronic, procedura urmând a fi transmisă prin intermediul email”, se mai scrie în mesaj.

Programul pentru restituirea banilor

”Persoanele care au achiziționat tichete de la Arena Națională vor avea posibilitatea de a le returna, primind contravaloarea acestora la casa de bilete de pe Bulevardul Basarabia, conform următorului program: MIERCURI – 17:00 – 21:00, JOI – 17:00 – 21:00, SÂMBĂTĂ – 11:00 – 17:00”, se încheie mesajul.

ADVERTISEMENT

Autoritățile au interzis activitățile din țara noastră care implică participarea a mai mult de 1.000 de persoane, a anunțat duminică secretarul de stat în MAI, Raed Arafat. Astfel că derby-ul FCSB – Universitatea Craiova s-a jucat cu porțile închise.

Craiova, returnează banii pe 3 meciuri

Și Universitatea Craiova a decis să le returneze banii fanilor care și-a achiziționat bilete sau abonamente: ”Toți suporterii care și-au achiziționat bilete la meciurile cu FC Botoșani, Astra Giurgiu și FCSB, dar și abonamente de play-off își vor primi banii înapoi. Aceștia trebuie să aibă în posesia lor biletul sau abonamentul”.

ADVERTISEMENT

”Returnarea banilor se face la magazinul oficial din Electroputere Mall și magazinul mobil din Piața Mihai Viteazul. În cazul celor care și-au cumpărat bilete de la unul dintre partenerii Eventim, returnarea banilor se face din aceeași locație din care s-a efectuat achiziția”, se mai scrie în comunicat.

Becali nu se teme de coronavirus

Galeria „roș-albaștrilor” a avut o reacție dură pe rețelele de socializare și au numit decizia luată de Guvern „absurdă”. Cu toate aceastea, ultrașii FCSB nu au ratat șansa de a crea o atmosferă de mare meci. Pe străzile din oraș, cu o oră înaintea primului fluier, câteva zeci de suporteri s-au strâns, au cântat și au aprins torțe.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a comentat în stilul său caracteristic situația de la nivel mondial și e sigur că România va fi ferită de Dumnezeu. Patronul FCSB le cere oamenilor să rămână credincioși și să meargă cât mai des la biserică, pentru a „combate” coronavirusul.

Craiova, scoasă din lupta la titlu de Becali

FCSB a învins Universitatea Craiova, scor 4-1, în etapa a doua din play-off, și a urcat pe locul secund în clasament, la egalitate cu oltenii și la patru puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Gigi Becali a declarat că Universitatea Craiova nu poate fi o contracandidată la titlu pentru CFR Cluj și FCSB. Omul de afaceri consideră că „roș-albaștrii” pot învinge formația lui Dan Petrescu duminica viitoare și să revină cu șanse reale la primul loc.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC Botoșani: 2,73 este cota pentru „oaspeții marchează primul gol”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT