Sport

FCSB, lider de audiență cu victoria din meciul cu Viking. Cifrele făcute de CFR Cluj și Universitatea Craiova

FCSB a reușit o calificare extrem de importantă în fața norvegienilor de la Viking, iar întâlnirea de la Stavanger a făcut din Pro TV lider de audiență în România.
26.08.2022 | 19:34
FCSB lider de audienta cu victoria din meciul cu Viking Cifrele facute de CFR Cluj si Universitatea Craiova
FCSB a reușit o calificare extrem de importantă în fața norvegienilor de la Viking, iar întâlnirea de la Stavanger a făcut din Pro TV lider de audiență în România. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Vicecampioana României a câștigat returul cu 3-1, golul decisiv fiind reușit de Risto Radunovic din penalty în minutele de prelungire, și ajunge în grupele unei cupe europene după o pauză de 5 ani.

Pro TV, audiențe excelente la partida Viking – FCSB

La fel ca și în urmă cu o săptămână, la meciul tur, Pro TV a reușit audiențe foarte bune cu meciul Viking – FCSB, fiind din nou lider de piață într-o seară în care fotbalul românesc a dat semne că poate să renască.

ADVERTISEMENT

Postul din Pache Protopopescu s-a instalat în fruntea ierarhiei audiențelor cu întâlnirea de joi seară, în care a adunat aproape 1,3 milioane de telespectatori la nivel naţional, devansând Kanal D, care a avut puțin peste un milion de telespectatori.

Conform site-ului paginademedia.ro, Pro TV a fost lider cu partida din Norvegia și pe alte două segmente monitorizate. Astfel, în mediul urban a adunat puțin peste 700.000 de telespectatori și 335.000 pe publicul tânăr.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj, cifre peste Universitatea Craiova

Digi Sport 1, care a transmis întâlnirea CFR Cluj – Maribor 1-0, a intrat în Top 5, cu o medie naţională de 250.000 de telespectatori. Calificarea campioanei României a fost urmărită, în medie, de 140.000 de orăşeni. Prima Sport 1, cu acelaşi meci, a avut 27.000 de urmăritori, de la oraşe.

Meciul din Gruia a pus Digi Sport 1 pe poziţia a cincea pe sectorul de public tânăr cu vârsta între 21 și 54 de ani, cu o medie de 40.000 de telespectatori. Prima Sport 1 era urmărită de 15.000 de telespectatori tineri.

ADVERTISEMENT

Cele mai mici cifre le-a înregistrat duelul dintre Hapoel Beer Sheva și Universitatea Craiova, transmis pe Digi Sport 2. Eșecul elevilor lui Mirel Rădoi a avut o medie naţională de 150.000 de telespectatori. Iar pe Prima Sport 2, meciul a adus peste 50.000 de telespectatori.

Becali, încrezător în calificare

FCSB și CFR Cluj vor evolua în grupele Conference League. Dacă sorții au fost blânzi cu echipa lui Dan Petrescu, nu același lucru se poate spune și despre bucureșteni, care vor evolua într-o adevărată ”grupă a morții”.

ADVERTISEMENT

În ciuda numelor impresionante ale adversarelor, finanțatorul Gigi Becali s-a arătat încrezător că ”roș-albaștrii” se pot califica. În schimb, fanii lui West Ham United sunt terorizați de faptul că favoriții vor da din nou peste o echipă din România.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,30 este cota pentru ”total goluri FCSB: sub 2,5 goluri” la FCSB – Hermannstadt. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT