Fotbal intern

FCSB, lider la început de play-off? Ce dorință are Mihai Stoica

01.01.2020 | 21:18
FCSB lider la inceput de playoff Ce dorinta are Mihai Stoica
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica dă noul termen limită pentru care FCSB-ul să fie pe primul loc. Dacă până acum dorința patronului era ca echipa să ocupe prima poziție până de Paște, Mihai Stoica vrea ca la începutul play-off-ului vicecampioana României să-i ia locul CFR-ului în campionat, conform digisport.ro.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2,40 este cota pentru ”1 solist” Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Dorința lui Mihai Stoica pentru FCSB

Mihai Stoica vrea ca FCSB să ocupe prima poziție din clasament până la începutul play-off-ului: Mi-aș dori ca în seara zilei de 6 februarie să fim pe primul loc. Asta, bineînțeles, că nu se poate realiza decât dacă batem la Cluj, ceea ce nu am făcut niciodată de când Petrescu este antrenorul CFR-ului.

Și mai trebuie să batem Voluntariul în restanță, ceea ce n-am făcut niciodată la Voluntari. E vorba de acel stadion, care nu ne-a ajutat niciodată. Aproape niciodată.

ADVERTISEMENT

Nu e imposibil să câștigăm aceste meciuri și să ajungem așa cum am zis pe primul loc, pentru că sunt convins ca vom face o pregatire foarte buna la Marbella”.

Amicale puternice pentru FCSB în cantonamentul din Spania

FCSB și-a stabilit amicalele pe care le va disputa în perioada de pregătire din iarnă și la fel ca și CFR Cluj și-a ales niște adversare puternice, pentru a reveni și mai puternici în startul campionatului:

ADVERTISEMENT

Amicalele pe care FCSB le va disputa:

  • 16 ianuarie 2020 – FCSB – FC Basel
  • 18 ianuarie 2020 – FCSB – Karlsruher SC
  • 20 ianuarie 2020 – FCSB – FC Lokomotiv Moscova
  • 22 ianuarie 2020 – FCSB – Jeonbuk Hyundai FC

FCSB se va duela pe 2 februarie, chiar la debutul în noul an, cu CFR Cluj pe stadionul formației lui Dan Petrescu. Vicecampioana României speră să câștige și să se apropie tot mai mult de obiectivul impus de Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT
  • 3 este locul pe care FCSB îl ocupă în campionat cu 39 de puncte și cu o partidă mai puțin (FC Voluntari)
ADVERTISEMENT