Fotbal intern

FCSB – Lokomotiv Moscova 3-3. Manea a înscris o “dublă” în meciul cu ruşii. Momcilovic, gol după aproape doi ani de pauză. VIDEO

20.01.2020 | 19:03
FCSB  Lokomotiv Moscova 33 Manea a inscris o dubla in meciul cu rusii Momcilovic gol dupa aproape doi ani de pauza VIDEO
ADVERTISEMENT

FCSB a încheiat la egalitate, scor 3-3, meciul împotriva celor de la Lokomotiv Moscova din stagiul de pregătire din Spania. Golurile “roş-albaştrilor” au fost marcate de Cristi Manea, autor al unei duble şi Marko Momcilovic, cel care nu mai marcase din aprilie 2018 pentru FCSB. 


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 15,55 este cota pentru ”2 pauză/x final” Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT


FCSB – Lokomotiv Moscova LIVE Video


UPDATE, 20 ianuarie, ora 18:49. Lokomotiv Moscova reuşeşte egalarea în minutul 64. Scorul este 3-3, cu ceva mai puţin de jumătate de oră până la încheierea meciului.


UPDATE, 20 ianuarie, ora 18:33. Bogdan Vintilă i-a aruncat în luptă, după pauză, pe Dennis Man, Florinel Coman și Olimpiu Moruțan.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 20 ianuarie, ora 18:27. Plecat de la FCSB după ce nu l-a convins pe Gigi Becali, bulgarul Bozhidar Ciorbadjiski se antrenează pe un teren alăturat amicalului FCSB-Lokomotiv. Ciorbadjiski se află în SPania cu ȚSKA Sofia.

FCSB - Lokomotiv Moscova LIVE Video
FCSB – Lokomotiv Moscova LIVE Video

UPDATE, 20 ianuarie, ora 18:12. Final încins de primă repriză. FCSB obține un penalty, iar Cristi Manea face ”dubla” pentru 3-2 cu o execuție elegantă de la punctul cu var.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 20 ianuarie, ora 18:03. FCSB a condus doar trei minute după golul lui Momcilovic. Barinov a restabilit egalitatea, 2-2, în minutul 33.


UPDATE, 20 ianuarie, ora 18:00. FCSB a revenit în avantaj, scor 2-1, după o reușită cu capul al lui Momcilovic (29). Sârbul nu mai marcase pentru roș-albaștri din 9 aprilie 2018, dintr-un FCSB – U Craiova 2-0.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 20 ianuarie, ora 17:58. Lokomotiv a restabilit egalitatea prin Miranchuk, scor 1-1.


UPDATE, 20 ianuarie, ora 17:45. FCSB a deschis scorul în minutul 15 prin Cristi Manea. Fundașul dreapta a executat o lovitură liberă din preajma careului rus, mingea a fost deviată, iar portarul lui Lokomotiv a fost prins pe picior greșit.


Echipa de start a celor de la FCSB din prima repriză cu Lokomotiv Moscova, meci programat la Marbella Football Center:

  • Vlad – Manea, Cristea, Perianu, Momcilovic – Filip, Vînă, Olaru, Adi Popa – C. Dumitru, A. Niță

Rezervele FCSB: Niga, Bălgrădean, Crețu, Panțîru, Nedelcu, Coman, Moruțan, Planic, Oaidă, Man.

La meciul FCSB – Lokomotiv Moscova este prezent și Ioan Andone, fostul antrenor al lui Dinamo. Înainte de amical, acesta s-a pozat cu o parte din fanii roș-albaștrilor.

Pentru meciul cu Lokomotiv Moscova, Bogdan Vintilă nu se va putea baza cu certitudine pe mijlocașul Ovidiu Popescu. Imediat după testul cu nemții de la Karlsruhe, ”Lampard” a resimțit dureri.

FANATIK a aflat că jucătorul de 25 de ani va fi indisponibil aproximativ o lună, ceea ce înseamnă că nu poate intra în calculele lui Bogdan Vintilă pentru derby-ul de titlu cu CFR Cluj.

Tot în meciul cu Karlsruhe s-a accidentat ușor și Răzvan Oaidă. Din informațiile FANATIK, jucătorul a suferit doar o contuzie ceva mai puternică în zona tibiei.

După eșecul cu FC Basel din primul meci amical de la Marbella, FCSB și-a revenit și a câștigat partida contra celor de la Karlsruher. Florinel Coman a marcat unicul gol al meciului, în minutul 55.

FCSB încheie seria amicalelor din Spania cu o echipă din Coreea de Sud

Ocupantă a locului 3 în Liga 1 după 22 de etape, FCSB pregătește în cantonamentul din Marbella partea a doua din sezonul 2019-2020.

După meciul cu Lokomotiv Moscova, formația lui Bogdan Argeş Vintilă va mai avea un duel de pregătire cu sud-coreenii de la Jeonbuk Hyundai FC.

Programul amicalelor FCSB-ului de la Marbella:

  • 16 ianuarie – FCSB – FC Basel – 11:00 (12:00 ora României) – Marbella Football Center 0-1
  • 18 ianuarie – FCSB – Karlsruher SC – 15:00 (16:00 ora României) – Centro Deportivo Arroyo Enmedio, Estepona 1-0 (Coman)
  • 20 ianuarie – FCSB – FC Lokomotiv Moscova – 16:00 (17:30 ora României) – Centro Deportivo Dama de Noche, Puerto Banus
  • 22 ianuarie – FCSB – Jeonbuk Hyundai FC – 16:00 (17:00 ora României) – Centro Deportivo Dama de Noche, Puerto Banus

După stagiul de pregătire din Spania, FCSB va reveni în România pentru a pregăti ultimele patru meciuri din sezonul regular.

Roș-albaștrii joacă la Cluj pe 2 februarie, în primul meci oficial din a doua parte a sezonului, iar la doar patru zile întâlnește FC Voluntari, pe stadionul „Anghel Iordănescu”, în restanța din etapa a 18-a.

ADVERTISEMENT