Fotbal intern

FCSB, lovitură pentru Parma: „Gigi Becali e băiat deștept, i-a păcălit cu Dennis Man”

24.02.2021 | 19:55
FCSB lovitura pentru Parma Gigi Becali e baiat destept ia pacalit cu Dennis Man
ADVERTISEMENT

Fostul internațional român, Liță Dumitru, este de părere că italienii de la Parma au greșit atunci când l-au adus pe Dennis Man de la FCSB. În schimb, el are o părere mai bună despre Valentin Mihăilă. 

Dennis Man a semnat cu Parma la începutul acestui an, iar Giovani Becali a dezvăluit pentru FANATIK toate detaliile mutării. Man a evoluat doar 85 de minute în patru meciuri pentru italieni, de când a ajuns pe Ennio Tardini.

ADVERTISEMENT

Și Ioan Andone este îngrijorat de situația lui Dennis Man și se întreabă ce decizie va lua selecționerul Mirel Rădoi în cazul în care fostul golgheter la zi al Ligii 1 continuă să nu fie piesă de bază la formația din Serie A.

FCSB, lovitură pentru Parma: „Gigi Becali e băiat deștept. Giovani, la fel!”

Liță Dumitru, ajuns la 71 de ani, a vorbit despre plecarea lui Dennis Man la Parma și a mărturisit că este de părere că italienii nu ar fi trebuit să plătească o sumă atât de mare la schimbul fotbalistului român.

ADVERTISEMENT

Giovani Becali a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK detaliile mutării lui Man la Parma, transfer care a fost cel mai scump realizat de vreo formație din Serie A în pauza de iarnă. Mutarea ar putea ajunge să îi coste pe italieni 13 milioane de euro.

Liță Dumitru, fost mijlocaș la Rapid, Steaua, Universitatea Craiova sau Poli Timișoara, consideră că patronul FCSB i-a păcălit pe italieni atunci când i-a convins să plătească o sumă atât de mare pentru fotbalistul său.

ADVERTISEMENT

Dumitru, care a adunat și 57 de apariții și 12 goluri în tricoul României a vorbit și despre alți doi internaționali, Valentin Mihăilă și Răzvan Marin. Fostul fotbalist al Craiovei a ajuns și el la Parma în 2020, pentru 8,5 milioane de euro.

„Rezultatele echipei lor și prestația lor, de cât timp joacă în echipă lor, demonstrează ce mare valoare au. Părerea mea e că s-au păcălit. Nu cu Mihăilă, dar cu Man. Nu din punct de vedere al fotbalistului, că îi trebuie o perioadă de acomodare.

ADVERTISEMENT

Eu cred că din punct de vedere al banilor s-au păcălit. Gigi e băiat deștept, își face meseria, Giovani, la fel. Dacă Italia a ajuns să cumpere din România… fotbalul italian o și demonstrează, că nu s-au mai calificat pe la Campionate Mondiale.

Dacă retrogradează, se duc în divizia B și sunt obligați să îi împrumute, ca să poată să scoată niște bani, nu? De ce spun eu că n-are șanse? Eu l-am considerat pe Răzvan Marin un fotbalist senzațional și e peste Man cu mult de tot.

Dar Răzvan Marin s-a dus la Ajax, n-a jucat, acum a venit în Italia, joacă, se acomodează, să vedem… dar între Man și Marin e diferență mare”, a spus Liță Dumitru conform Digisport.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 12,50 este cota pentru „total goluri: 5”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: