Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

FCSB, lucrată de FRF în culise în lupta la titlu? „E inutil să mai vorbim degeaba! Ei nu știu forța Grupului de la Cluj?”. Video Exclusiv

Dumitru Dragomir consideră că FCSB are şanse mici să câştige titlul şi lasă de înţeles că CFR Cluj este pregătită din toate punctele de vedere, inclusiv în culise.
17.02.2023 | 13:11
FCSB lucrata de FRF in culise in lupta la titlu E inutil sa mai vorbim degeaba Ei nu stiu forta Grupului de la Cluj Video Exclusiv
FCSB, lucrată de FRF în culise în lupta la titlu „E inutil să mai vorbim degeaba! Ei nu știu forța Grupului de la Cluj”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

CFR Cluj are cinci titluri consecutive de campioană a României şi chiar dacă trece printr-o perioadă delicată este considerată principala favorită şi în acest sezon. Trupa lui Dan Petrescu este la două puncte de lider.

FCSB, lucrată de FRF în culise în lupta la titlu? „E inutil să mai vorbim degeaba! Ei nu știu forța Grupului de la Cluj?”

Dumitru Dragomir a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre lupta la titlu şi lasă de înţeles că CFR Cluj este aproape imposibil de învins, nu neapărat pe teren, dar mai ales datorită susţinerii unor factori externi, continuând declaraţiile fostului patron de la Poli Timişoara, Marian Iancu, cel care a spus că FCSB nu va fi lăsată de FRF să câştige titlul:

ADVERTISEMENT

“Marian Iancu este unul dintre cei mai buni conducători de club pe care i-a avut România. Părerea mea este că alta este problema la titlu, dar nu vreau să mai dezvolt. Dar ei nu ştiu forţa Grupului de la Cluj. Grupul de la Cluj este Federaţia măi fraţilor.

Nu pot să vă lămuresc pentru că am limba scurtă. Eu am mai spus. Este inutil să mai vorbim degeaba. Toate cele patru se bat la campionat şi câştigă cei de la Cluj.

ADVERTISEMENT

Interesant ar fi să câştige Gigi Becali campionatul. Are echipă, condiţii bune şi bani. Financiar e tare de tot, dar ar fi titan să ia titlul în aceste condiţii”, a spus Dumitru Dragomir la FANATIK SUPERLIGA.

VEZI VIDEO: 

CFR Cluj, susţinut la Roma de conducera PSD!

În deplasarea de la Roma, cu Lazio, cei de la CFR Cluj au avut alături şi o parte din conducerea partidului PSD. Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu şi Vasile Dâncu au urmărit meciul din tribune, alături de patronul Neluţu Varga.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj luptă pe două fronturi în acest început de an. Ardelenii au pierdut cu 0-1 meciul cu Lazio din play-off-ul Conference League şi are un retur dificil. Bogdan Mara a avut o declaraţie stranie la finalul meciului:

“Nu știu, nu-mi dau seama ce s-a întâmplat la faza golului primit. Sincer, acolo cred că s-a jucat meciul. Plecai altfel cu 0-0 în repriza a doua și sunt convins că și lui Lazio i-ar fost mai greu dacă pornea repriza de la 0-0. N-am mai reușit să revenim la un nivel bun după acea fază. 

ADVERTISEMENT

“Rezultatul ne și încurcă, pe de-o parte, între ghilimele, pentru că trebuia să știm un lucru, ai șanse, n-ai șanse”

Dar Lazio e o echipă matură, a știut să țină de rezultat, iar noi n-am reușit să le punem mai multe probleme. Nu am fost inspirați pe fază ofensivă. Dar, până la urmă, trebuie să luăm lucrurile așa cum sunt, e un rezultat care lasă loc de speranțe, să zicem așa, pentru meciul retur, chiar dacă, repet, Lazio are o echipă experimentată, de mare valoare.

S-au întâmplat multe, sperăm, deși rezultatul ne și încurcă, pe de-o parte, între ghilimele, pentru că trebuia să știm un lucru, ai șanse, n-ai șanse. Așa, trebuie să joci, avem și meciurile grele din campionat. Trebuia să fi fost ori albă, ori neagră. Nu știu cum va gândi Dan, vom vedea, ne așteaptă meciuri grele”, a spus Bogdan Mara la finalul meciului.

ADVERTISEMENT