Cele mai citite

I-a bătut Lugano, dar vor să joace cu Arsenal! “Să vedem unde suntem!”

Desi au pierdut în FCSB - Lugano 1-2, jucătorii de la FCSB vor adversar puternic în primăvară. Ce spune Dragoş Nedelcu
Autor: Alex Bradescu | 08.12.2017 | 10:10
I-a bătut Lugano, dar vor să joace cu Arsenal!

Dragoş Nedelcu s-a declarat dezamăgit de evoluţia echipei sale în partida contra celor de la Lugano. Şi nu doar despre această partidă a vorbit mijlocaşul celor de la FCSB, ci şi despre meciul cu Viktoria Plzen. Nedelcu afirmă că de-abia aşteaptă să se termine sezonul pentru ca pregătirea de iarnă să dea un nou suflu echipei. 

“Am început grupa bine, cu trei victorii la rând, dar spre final prestaţiile noastre au început să scadă. Sperăm să ne revenim, să facem o pregătire de iarnă foarte bună şi să trecem în etapa următoare”, a spus Nedelcu la finalul partidei piedute de FCSB contra celor de la Lugano. 

Şi Nedelcu vrea adversar puternic în primăvară după FCSB – Lugano 1-2

După ce Mihai Pintilii a afirmat că îşi doreşte un adversar puternic în prima fază eliminatorie a Europa League, acum şi Dragoş Nedelcu spune că vrea acelaşi lucru, chiar după 1-2 pe teren propriu cu Lugano şi ratarea primului loc în grupă. Posibilii adversari de calibru pentru FCSB sunt AC Milan, Arsenal, Athletic Bilbao, Lazio sau Atletico Madrid. 

“Indiferent de adversar, vom da totul pe teren. Îmi doresc un adversar cât mai puternic, să ne batem cu el, să vedem la ce nivel suntem. În ultimele meciuri am arătat foarte rău şi trebuie să vedem unde suntem”, a spus Dragos Nedelcu. FCSB a pierdut cu Lugano, scor 1-2, şi a terminat pe locul 2 grupa de Europa League. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!