Fotbal international

Coman şi Man, făcuţi praf: “Ce Mbappe, ce Hagi şi Adi Ilie? N-aţi realizat nimic!”

Jucătorii lui Nicolae Dică au fost făcuţi praf de un fost internaţional român după eşecul cu Lugano.
08.12.2017 | 19:33
Coman si Man facuti praf Ce Mbappe ce Hagi si Adi Ilie Nati realizat nimic

Meciul FCSB – Lugano s-a terminat cu victoria formaţiei din Elveţia, scor 1-2, în ultima rundă din grupa G a Europa League, pe “Arena Naţională”, iar Ilie Dumitrescu, fostul mare jucător al formaţiei “roş-albastre” nu a ezitat să-i desfiinţeze pe fotbaliştii antrenaţi de Nicolae Dică şi care nu au impresionat în meciul cu Lugano.

Dennis Man şi Florinel Coman, jucătorul care are o clauză de reziliere de 100.000.000 de euro ca să plece de la FCSB, nu au scăpat de furia lui Ilie Dumitrescu. Mai mult, fostul internaţional român susţine că jucătorii lui Nicolae Dică ar trebui să coboare cu picioarele pe pămân deoarece nu au făcut nimic până în acest moment.

Jucătorii lui Nicolae Dică, desfiinţaţi după FCSB – Lugano 1-2

”Vorbeam săptămâna asta despre anumite transferuri ale unor jucători care s-au remarcat, dădeam cifre pe aici. Stau şi mă gândesc la faptul că băieţii ăştia au nevoie de foarte multă muncă. După ce au câte o realizare, trebuie cineva să vină să-i trezească să le zică: ”Bă, băieţi, aveţi nevoie de foarte multă muncă pentru a ajunge la un anumit nivel”. Dacă nu treceţi odată de un adversar precum Lugano, unu contra unu, într-o zonă laterală… haideţi să munciţi mai mult. Încercaţi să înţelegeţi unde sunteţi, pentru că nu aţi realizat absolut nimic, cu toată calificarea asta în Europa.

Copiii ăştia care au costat foarte mulţi bani trebuie să înţeleagă că trebuie să munceşti, au ajuns la un club unde eşti scanat şi când mergi pe stradă, trebuie să facă performanţă. Ei trebuie să înţeleagă un aspect: tot ceea ce se vorbeşte, Mbappe, Dennis Man între Hagi şi Adrian Ilie, nu, nu au realizat absolut nimic. Au cifre bune, pe Man l-am pus în echipa turului de campionat, l-am văzut în seara asta… vreau să facă ceva, vreau să scoată doi adversari din joc, vreau să-l văd pe Florinel Coman. Am nevoie ca aceşti copii să înţeleagă că nu au realizat nimic şi că trebuie să muncească mai mult”, susţine Ilie Dumitrescu. Fostul internaţional român a fost susţinut de Gabi Balint. ”Nu am ce să comentez, are dreptate Ilie în tot ceea ce a zis. Nu am de ce să-l contrazic”, a spus şi Balint.

FCSB – Lugano, scor 1-2, în grupa G a Europa League.