Cele mai citite

Dică spune că a greşit, dar atacă: “Unii nu merită să fie aici!”

FCSB a fost învinsă de FC Lugano, scor 1-2, în ultimul meci din grupa G din Europa League, a terminat pe locul secund şi ar putea întâlni formaţii de top în 16-imi.
08.12.2017 | 00:38
Dică spune că a greşit, dar atacă:

Antrenorul Nicolae Dică a recunoscut că a greşit formula de start în meciul de pe Arena Naţională şi faptul că l-a folosit vârf împins pe Florinel Coman. Dică a spus că l-a schimbat pe Amorim, deoarece a simţit că era nevoie de un atacant de meserie.

”Pe Amorim l-am schimbat, deoarece am văzut că Florinel Coman nu se descurca în poziţia de vârf împins. Putem face faţă din trei în trei zile. În trei meciuri din Europa League am avut trei penaltyuri care nu ni s-au dat. Vreau cel mai puternic adversar în 16-imi”, a afirmat Dică.

Dică anunţă schimbări în lot după FCSB – Lugano 1-2

Tehncianul FCSB-ului crede că echipa sa a făcut un joc foarte slab: ”O seară tristă, pentru că nu am ştiut să profităm de ce am făcut bine până acum. Am făcut un joc foarte slab. Aşa suntem noi românii când ne vedem cu sacii în căruţă, ne mulţumim cu puţin şi nu vrem să facem mai mult. Este vina mea că nu i-am făcut pe jucători să se mobilizeze să terminăm pe primul loc”.

”De când am venit la Steaua am fost sub presiune, dar mă aşteptam la asta. Ştiu valoarea jucătorilor, dar nu voi spune cine are valoare de Steaua şi cine nu. Nu putem să vorbim de un absent, pentru că am vrut să le dau o şansă şi altor jucători. Pentru unii a fost o şansă de a rămâne la Steaua, dar unii nu au dat randamentul pe care îl aşteptam. Unii dintre jucători nu au reuşit să demonstreze că merită să evolueze pentru FCSB, a precizat Dică.


CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri