ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Cei de la Lugano nu înţeleg de ce nu s-au calificat: “I-am bătut pe toţi!”

Antrenorul elveţienilor, Pierluigi Tami, se declară mândru de echipa sa după FCSB - Lugano 1-2 în grupele Europa League
Autor: Alex Bradescu | 08.12.2017 | 10:30
Cei de la Lugano nu înţeleg de ce nu s-au calificat:

Lugano a reuşit să învingă pe FCSB în ultima etapă a grupei de Europa League, însă meciul nu avea altă miză pentru elveţieni decât cei 360.000 de euro oferiţi de UEFA pentru victorie. Formaţia antrenată de Pierluigi Tami era eliminată înainte de această partidă, fiind la trei puncte distanţă de Plzen, iar cehii aveau şi avantajul meciurilor directe. 

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, tehnicianul lui Lugano spune că e mândru de formaţia sa şi de ce a reuşit aceasta în grupă. Pierluigi Tami nu înţelege cum de echipa sa nu s-a calificat cu nouă puncte şi şi-a felicitat jucătorii pentru că au reuşit să câştige împotriva tuturor adversarelor din grupă. 

Elveţienii se mândresc după FCSB – Lugano 1-2

“O victorie frumoasă, dar şi foarte importantă, pentru că ne dă forţă. Doar două echipe din Liga Campionilor şi Europa League nu au reuşit să se califice în condiţiile în care au obţinut nouă puncte în şase meciuri. A fost o experienţă extraordinară, pentru că am reuşit să câştigăm împotriva tuturor celor trei adversare din grupă şi pentru asta sunt foarte mândru de echipă”, a spus Pierluigi Tami.

ADVERTISEMENT

Lugano a terminat pe locul 3 grupa din Europa League, la un singur punct în spatele ocupantei locului secund, FCSB. Elveţienii au încheiat însă cu golaveraj negativ, 9-11. Nu au făcut niciun egal în această grupă: au câştigat cu fiecare dintre adversare, dar au şi pierdut cu toate adversarele! 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!