Cele mai citite

Exclusiv. Ce au făcut jucătorii în cazinou după FCSB – Lugano

Petrecere până dimineaţa în cazinou după FCSB - Lugano!
Autor: Iuliana Spirache | 08.12.2017 | 17:12
Exclusiv. Ce au făcut jucătorii în cazinou după FCSB  - Lugano

Meciul FCSB – Lugano s-a terminat cu victoria formaţiei din Elveţia, scor 1-2, în ultima runda din grupele Europa League, ediţia 2017-2018, iar echipa pregătită de Nicolae Dică a terminat faza grupelor pe poziţia a 2-a, în spatele Viktoriei Plzen – vezi detalii. FANATIK.RO a aflat cum au petrecut jucătorii de la Lugano după ce s-au impus pe “Arena Naţională”.

Imediat după terminarea meciului FCSB – Lugano, scor 1-2, din ultima etapă a grupei G din Europa League, jucătorii antrenaţi de Pierluigi Tami nu au stat prea mult la “Arena Naţională” şi s-au îndreptat către hotelul unde s-au cazat în momentul în care au ajuns în Bucureşti. FANATIK.RO a aflat că elveţienii au profitat de faptul că hotelul de lângă Ministrerul Apărării Naţionale are un cazinou de lux şi au dat năvala pentru a se distra. Majoritatea jucătorilor din lotul lui Pierluigi Tami au stat  până la orele dimineţii în cazinoul hotelului unde erau cazaţi pentru a sărbători victoria cu FCSB.

Şi-au pierdut nopatea în cazinou după FCSB – Lugano

Elveţienii au decis să piardă noaptea în cazinoul hotelului de lângă Ministreul Apărării Naţionale, deşi vineri dimineaţa au avut programat un antrenament scurt după meciul cu FCSB. După pregătirea de vineri dimineaţa, delegaţia adversarei “roş-albaştrilor” din Europa League au plecat spre Aeroportul Internaţional Henri Coandă, acolo de unde au decolat în jurul orei 13:00.

FCSB şi Lugano au făcut parte din grupa G a Europa League, alături de Viktoria Plzen şi Hapoel Beer Sheva. Viktoria Plzen s-a clasat pe prima poziţie cu 12 puncte, urmată de echipa lui Nicolae Dică (10 puncte), Lugano (9 puncte) şi Hapoel Beer Sheva (4 puncte). CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA CLASAMENTUL GRUPEI G DIN EUROPA LEAGUE.

FCSB – Lugano, scor 1-2, în ultima rundă din grupa G a Europa League, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!