Cele mai citite

Ce mesaj i-a dat Şumi lui Gigi şi pe cine vrea Becali în primăvară

Patronul steliştilor se aştepta ca echipa sa să fie mai valoroasă decât a elveţienilor Ce a zis despre meciul FCSB - Lugano 1-2, de pe Arena Naţională.
Autor: Mirela Apostol | 07.12.2017 | 21:54
Ce mesaj i-a dat Şumi lui Gigi şi pe cine vrea Becali în primăvară

Gigi Becali a fost supărat după înfrângerea cu elveţienii şi a anunţat ce adversar vrea în primăvara europeană:

“Ne minţim, nu avem echipă, azi, dacă intram motivaţi, nu aveam voie să pierdem meciul ăsta niciodată. Cu echipa asta nu faci mari paşi în Europa. Nu baţi Luagno, nu poţi să ai pretenţii. Trebuia să câştige ei. Asta este, nu e nicio supărare. Aşa am convenit, ideea a fost a lui, că de acum încolo ne intersează campionatul, nu avem de ce să fim supăraţi. Dacă juca Pintilii, Coman pe dreapta. În prima repriză, stânga-dreapta, Golofca mâna moartă, alerga de nebun. Amorim mână moartă. La mijloc nu am avut nimic… Nici apărare nu am avut, Nedelcu ori e fundaş central, ori ce e? Eu l-am văzut azi libero, el s-a obişnuit ca la Hagi şi stă numai acolo, între fundaşii centrali. Dică nu îi spune, nu ştiu…Ei au avut două ocazii şi au dat două goluri. Cu Botoşani va fi altfel, că va fi cuţitul la os, şi atunci jucăm altceva.

Am încasat atât de mulţi bani, că nu mai fac socotelile astea de 30-50 de euro. Vreau un nume mic, ca să putem să trecem mai departe, dar nu putem…Când eşti echipă mare, nu contează că schimbi două, trei piese, trebuie să câştigi cu Lugano. Noi fără Pintilii, Budescu, Man, fără vârf, Gnohere şi Alibec, nu avem valoare, din moment ce nu batem pe Lugano. Lui Golofca nu îi iese nimic pentru că face totul în nebunie… e posibil să se mai concentreze, dar la Amorim e deja.. nu mai are bărbăţie deloc. Nu mai am nicio încredere în el.

Vreau Atalanta, să vedem dacă iese. Numai Atalanta e accesibilă. Cu Sporing putem să jucăm, să ne luăm revanşa. Milan îţi dă cu terenul în cap. Şumudică mi-a dat sms la pauză şi mi-a scris , a spus Gigi Becali la un post de televiziune.

 

Gigi Becali are aşteptări în această seară de la Florinel Coman, care va juca vârf împins împotriva elveţienilor. Totodată, patronul celor de la FCSB spune că echipa antrenatăd e Nicolae Dică merită să câştige ultimul meci din grupele Europa League, fiind mai valoroasă decât cei de la Lugano:

“O să odihnim vreo 3-4 jucători, oricum suntem valoric peste ei. Ăştia sunt la Steaua, nu conteaă cine sunt, dacă joacă trebuie să câştige meciul, că de-aia am dat 3 milioane pe el, ca să marcheze goluri. Pe Florinel Coman. Nu avea cu cine să joace, a vrut să-i ţină pe bancă pe Gnohere şi Man. Să vedem, avem ocazia să-i verificăm la meciurile astea unde nu avem probleme, să vedem ce le poate pielea. Nu este nimic imposibil”, a spus Gigi Becali când a juns la stadion.

Becali, înainte de FCSB – Lugano: “Să-i dea numai lui”

Patronul FCSB-ului a vorbit şi despre arbitrajul video, ce urmează să fie introdus în Liga 1 Betano din sezonul următor: “La fiecare meci din play-off să fie video numai la Dan, ca să nu mai dea penalty la mişto la CFR Cluj”, a încheiat Becali. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!