Cele mai citite

FCSB – Lugano. Câte bilete s-au vândut pe Naţional Arena!

Organizatorii partidei FCSB -Lugano din Eurpa League nu au reuşit să vândă până marţi seară un număr mare de bilete, dar totuşi steliştii speră câ până joi seară suporterii vor decide să vină în număr mare la stadion.
Autor: Daniel Vlad | 06.12.2017 | 10:45
FCSB - Lugano. Câte bilete s-au vândut pe Naţional Arena!

FCSB -Lugano este meciul în care elevii lui Nicolae Dică trebuie să joace doar la victorie dacă doresc să câştige fără emoţii primul loc în grupă şi nu vor să mai aştepte să vadă ce rezultat se înregistrează la jocul dintre Beer Sheva -Viktoria Plzen. Astfel că “Dicanio” a pregătit în aceste zile partida cu elveţienii foarte bine chiar dacă în acest moment roş-albaştrii nu se pot baza pe Benzar, Planic şi Teixeira din cauza accidentărilor.

Dar fotbaliştii lui Nicolae Dică s-ar putea să se confrunte cu o mare problemă. Din cauza faptului că partida a fost programată joi seară, de la ora 22:05, iar temperatura de la ora jocului nu se anunţă una prea bună, pe Naţional Arena sunt toate şasnele să nu vină la acest meci din Europa League foarte mulţi spectatori. FANATIK.RO a aflat că până marţi seară organizatorii vânduseră aproximativ 3.000 de bilete.

FCSB – Lugano se joacă pe 5.000 de euro de jucător

Însă roş-albaştrii vor avea şi un alt motiv în plus să joace partida cu Lugano doar cu gândul la obţinerea celor trei puncte. Gigi Becali a hotărât să îşi premieze fotbaliştii pentru fiecare meci câştigat din Europa League cu câte 5.000 de euro, Dar în cazul în care elevii lui Nicolae Dică vor termina pe primul loc grupa din care fac parte, atunci finanţatorul vicecampionilor intenţionează să suplimenteze considerabil prima pentru calificarea în primăvara europeană.

Înză revenind la asistenţa care se preconizează la acest meci, totuşi organizatorii speră că în cursul ziliei de miercuri, dar şi până la ora jocului de joi seară să se mai vândă bilete. Programul caselor de bilete va fi urmatorul:

MARŢI – 11:00 – 19:00
MIERCURI – 11:00 – 19:00
JOI – 10:00 – 22:05
Preţurile biletelor sunt următoarele:
PELUZA – INELUL 1 – 20 LEI
TRIBUNA 2 – INEL 1 PERIFERIC – 35 LEI
TRIBUNA 2 – INEL 1 CENTRAL – 50 LEI
VIP 3 – 150 LEI
VIP 1 – 250 LEI

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!