Faima lui Alibec a trecut Alpii! Denis e celebru la Lugano

Alex Bradescu   
in Stiri sportive
07/12/2017, 09:29
Faima lui Alibec a trecut Alpii! Denis e celebru la Lugano

Denis Alibec nu marchează în campionat, în Europa League are un singur gol, însă e cel mai cunoscut fotbalist din lotul FCSB! Elveţienii de la Lugano au spus, înainte de partida de joi seara din grupele Europa League, că singurul nume cunoscut pentru ei de la vicecampioana României este cel al lui Alibec. Şi asta încă dinainte de partida tur! 

“Nu am jucat în tur. Îl ştiam însă pe Alibec. Atunci toţi jucătorii Stelei au jucat bine şi de aceea nu pot să nominalizez unul care mi-a plăcut”, a afirmat Mario Piccionicchi, mijlocaşul italian al celor de la Lugano, la conferinţa de presă premergătoare partidei, atunci când a fost întrebat dacă a fost impresionat de vreun jucător de la FCSB.  

Elveţienii, fascinaţi de Arena Naţională înainte de FCSB – Lugano

Jucătorii de la Lugano nu mai au şanse de a se califica în primăvara europeană, fiind la trei puncte distanţă de locul 2, ocupat de Viktoria Plzen, iar cehii au avantaj în meciurile directe. Cu toate acestea, elveţienii au găsit ceva să-i motiveze pentru partida cu FCSB: faptul că vor juca pe un stadion aşa cum este Arena Naţională! 

“Liga Europa este o competiţie incredibilă. Am muncit mult anul trecut să ne calificăm şi faptul că vom juca pe un astfel de stadion e o motivaţie extraordinară”, a spus Piccionicchi. Pentru FCSB meciul are miză, o victorie asigurând roş-albaştrilor primul loc în grupă. 

 

Închide ×