Cele mai citite

De ce e important meciul cu Lugano: “Şi banii contează!”

Nicolae Dică a explicat de ce este vitală victoria în FCSB - Lugano, ultimul meci din grupa de Europa League
Autor: Alex Bradescu | 06.12.2017 | 13:13
De ce e important meciul cu Lugano:

Nicolae Dică a vorbit în conferinţa de presă premergătoare meciului cu Lugano despre cât de complicat i-a fost să creeze o echipă din fotbaliştii aduşi de Gigi Becali la FCSB în această vară. Tehnicianul roş-albaştrilor spune că echipa sa trebuie să termine pe primul loc în grupa de Europa League şi datorită banilor care se pot câştiga din asta, aproape 1 milion de euro (360.000 pentru victoria cu Lugano şi 600.000 pentru locul 1 în grupă), dar şi pentru prestigiul echipei. 

“Foarte mult contează să terminăm pe primul loc în grupă, e important pentru România. E adevărat că şi banii sunt importanţi. Nu avem cum să facem mari schimbări, din 22 de jucători 4 sunt accidentaţi iar Budescu e suspendat. Pentru mine nu a fost uşor să încheg o echipă, au venit 12 jucători noi în vară, sunt foarte mulţi. După ce vom face pregătirea de iarnă vom arăta şi mai bine, o să vedeţi. Obiectivul principal este campionatul, pentru că trebuie să intrăm în Champions League la anul“, a spus Dică. 

Dică, înainte de FCSB – Lugano: “Sper să fie 15.000 de spectatori!”

Antrenorul celor de la FCSB spune că îi va cinsti pe jucători de ziua sa onomastică şi speră ca acest lucru să îi facă să câştige meciul cu Lugano, pentru că asta a devenit deja o tradiţie la formaţia roş-albastră. Dică s-a plâns se programarea târzie a partidei cu elveţienii, însă tot mizează pe prezenţa unui număr mare de fani. 

“O să fac cinste cu un pahar de vin şi sper să câştigăm. Mereu s-a făcut aşa de când sunt eu aici, cu un pahar de vin în seara înainte de meci. Nu înţeleg de ce nu s-a pus meciul la ora 20.00, e frig în România atunci, plus că lumea nu prea are cum să vină la stadion. Dar şi aşa eu sper să fie 15.000 de oameni. Îi felicit pe jucătorii mei care au luat premii la Gala Fotbalului Românesc, la echipa naţională avem 6 jucători la echipa mare, 3 la tineret, unul la juniori…înseamnă că suntem pe drumul cel bun”,  a declarat Dică. 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!