ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Meci fără miză pentru Lugano: “FCSB e favorită! Le dăm şansa să joace tinerilor”

Elveţienii vor evolua cu rezervele pe Arena Naţională în FCSB - Lugano, ultimul meci din grupele Europa League.
Autor: Mirela Apostol | 06.12.2017 | 21:57
Meci fără miză pentru Lugano:

Tehncicianul Pierluigi Tami are de gând să le ofere şansa de a evolua în Europa şi jucătorilor mai tineri, având la finalul săptămânii şi un meci important în campionat iar pentru asta îi va odihni pe titulari.

ADVERTISEMENT

“În campionat am început un pic mai slab, dar acum ne-am revenit. Duminică avem o partidă importantă pentru noi (n.r. – cu Lausanne) şi am luat în calcul asta. De aceea le-am dat şansa mai multor jucători tineri să joace mâine. La meciul tur am făcut o partidă extraordinară, dar Steaua a demonstrat că are mai multă experienţă internaţională şi nu a avut nevoie decât de zece minute pentru a întoarce rezultatul. Date fiind aceste calcule, Steaua este favorită mâine, mai ales că luptă pentru primul loc, dar asta nu înseamnă că suntem învinşi dinainte.

“Steaua merită locul 1 în grupă”

Nu mai contează această partidă, în sensul că nu mai depinde calificarea noastră de acest meci, dar este o partidă de Liga Europa şi trebuie onorată. Trebuie să terminăm cu bine această aventură în Liga Europa. Cred că am făcut o figură frumoasă şi sper să încheiem în aceeaşi notă. Dacă am fi câştigat meciul tur acum ne băteam pentru calificare. Noi nu vrem să demonstrăm nimic mâine, am jucat bine cu  toate echipele până acum, am demonstrat că niciuna dintre aceste echipe nu ne-a dominat şi sunt foarte mulţumit de prima experienţă a noastră în cupele europene.

ADVERTISEMENT

Normal că e meritat locul Stelei în grupă, niciodată nu poate fi contestat ceva ce se obţine pe gazon. Cred că cele două echipe, Steaua şi Plzen, s-au calificat pe merit din această grupă. Nu suntem obişnuiţi să jucăm la o astfel de oră, totul a fost nou pentru noi în această competiţie, care ne-a permis însă să creştem foarte mult”, a spus Pierluigi Tami.

Partida FCSB – Lugano se va disputa joi, pe Arena Naţională, de la ora 22:05. Vicecampioana României are şansa de a încheia grupa pe primul loc, ce îi va aduce un avantaj la tragerea la sorţi pentru primăvara europeană,

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!