ADVERTISEMENT
Fotbal intern

“Roş-albaştrii”, mesaj de susţinere pentru Dică. “Jucăm şi pentru el”

Fotbaliştii FCSB, prin vocea intermaţionalului Mihai Bălaşa, afirmă că vor încerca să învingă formaţia Lugano, joi, 7 decembrie, în Europa League, pentru a rămâne pe primul loc în grupă, dar şi pentru a-i consolida poziţia antrenorului Nicolae Dică.
Autori: Claudia Mîţoi, George Heisu | 06.12.2017 | 09:36

Succesul cu Juventus Bucureşti a fost unul de moral pentru fotbaliştii FCSB, care acum se gândesc cu mai mult optimism la ultimul meci din grupele Europa League, cel cu Lugano de joi, 7 decembrie, care va avea loc pe “Arena Naţională”, la ora 22:05.

ADVERTISEMENT

O victorie ar însemna câştigarea grupei şi, prin urmare, un adversar mai facil în şaisprezecimile Europa League. “Roş-albaştrii” se gândesc chiar mai departe, succesul cu Lugano putând avea darul de a-l consolida şi mai mult poziţia de antrenor lui Nicolae Dică.

Mihai Bălaşa aşteaptă ca fanii să revină în tribune la FCSB – Lugano

“Vă daţi seama că jucam şi pentru el (Dică – n.r.), jucăm şi pentru noi, ne ajutăm reciproc. Pentru că am pornit la un drum împreună şi trebuie să mergem până la sfârşit, să îl ajutăm şi noi, să ne ajute şi el şi să ducem acest drum la bun sfârşit”, a declarat Mihai Bălaşa.

ADVERTISEMENT

Fundaşul FCSB a declarat că se simte bine în teren, atât alături de Planic (care, accidentat fiind, va rata finalul sezonului), cât şi de Ionuţ Larie. “Înainte să vină Bogdan (Planic – n.r.), jucam cu Larie. Chiar dacă multă lume a spus că am avut probleme, că nu ştiu ce, nu cred că au fost chiar aşa mari probleme. Dar, ma rog, nu vreau să comentez. Important este să jucam noi bine, să ne facem treaba”, a declarat Bălaşa.

Bălaşa aşteaptă din nou fanii la stadion pentru meciul cu Lugano, pentru că, la ultimul meci de campionat, atmosfera din tribune a fost dezolantă. “Vă daţi seama că nu este uşor să jucăm cu stadionul aproape gol, dar probabil a fost şi frig afară, şi vremea a fost împotriva noastră şi de aceea probabil au venit mai puţini spectatori. Cu Lugano sperăm – chiar dacă este la o oră destul de târzie şi am înţeles că va fi şi foarte frig – să vină în numar cât mai mare şi să ne susţină, iar la final să ne bucurăm împreună”, a mai declarat fundaşul.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!