Fotbal international

Live video FCSB – Lugano, ora 22.05. Visează la 15.000 de spectatori

Vezi ONLINE meciul FCSB - Lugano din Europa League. Toate FAZELE VIDEO pe FANATIK.RO
07.12.2017 | 16:00
Live video FCSB  Lugano ora 2205 Viseaza la 15000 de spectatori
ADVERTISEMENT

FCSB – Lugano LIVE VIDEO Europa League. Vezi meciul ONLINE. Se anunţă o asistenţă foarte scăzută la partida decisivă pentru ocuparea primului loc în grupă de către FCSB. Organizatorii au anunţat că biletele se pot achiziţiona de la case până la începutul partidei (ora 22.05), iar RATB a prelungit programul pe liniile de tramvai, autobuz şi troleibuz al căror traseu trece pe lângă Arena Naţională (1, 10, 40, 46, 55, 56, 86 şi 104 )

FCSB – Lugano LIVE VIDEO Europa League. Vezi meciul ONLINE. Cele mai optimiste previziuni ale roş-albaştrilor spun că vor fi 15.000 de oameni pe stadion la partidă. Nicolae Dică a făcut această afirmaţie în conferinţa de presă premergătoare partidei (TOATE DETALIILE AICI)însă se pare că acest număr nu va fi atins, deşi organizatorii au creat toate condiţiile, anunţând că acoperişul stadionului va fi şi el tras pentru ca frigul de la ora meciului să nu fie resimţit atât de tare de fani. 

ADVERTISEMENT

FCSB – Lugano LIVE VIDEO Europa League. Vezi meciul ONLINE.  Vor pe Napoli în primăvară

FCSB – Lugano LIVE VIDEO Europa League. Vezi meciul ONLINE. Roş-albaştrii sunt calificaţi în primăvara europeană şi se gândesc deja la ce adversar îşi doresc pentru această fază a competiţiei. Surprinzător, liderul vestiarului, Mihai Pintilii, afirmă că şi-ar dori o echipă puternică, nominalizând câteva forţe ale fotbalului european (TOATE DETALIILE AICI)

FCSB – Lugano LIVE VIDEO Europa League. Vezi meciul ONLINE. Jucătorii de la FCSB fac front comun în jurul lui Nicolae Dică! Mihai Bălaşa, unul din căpitanii roş-albaştrilor, afirmă că în acest meci vor juca şi pentru antrenorul lor (TOATE DETALIILE AICI). O înfrângere nu ar pica deloc bine pentru tehnician, pentru că Gigi Becali ar rata astfel aproape 1.000.000 de euro! 360.000 acordă UEFA pentru o victorie şi 600.000 pentru câştigarea grupei de Europa League. 

ADVERTISEMENT