Cele mai citite

Gigi a anunţat echipa cu Lugano! Surpriză mare: cine va fi atacant

Gigi Becali a dezvăluit cum va juca Nicolae Dica în FCSB - Lugano, ultima partidă din grupa de Europa League. Nimeni nu se aştepta la asta!
Autor: Alex Bradescu | 07.12.2017 | 12:16
Gigi a anunţat echipa cu Lugano! Surpriză mare: cine va fi atacant

Gigi Becali nu se abate de la obiceiul de a dezvălui echipa de start a FCSB în ziua meciului. Acum a făcut-o într-un mod aproape complet. Dică va trimite în primul 11 destul de multe rezerve, ceea ce este surprinzător având în vedere faptul că în joc sunt aproape 1 milion de euro! 960.000 mai exact, 360.000 pentru victorie şi 600.000 pentru câştigarea grupei. 

“Dică a făcut echipa în funcţie de meciul cu Botoşani. Este adevărat că sunt bani la mijloc, dar jucătorii ăia trebuie să poată să câştige şi ei meciul . Nici Gnohere, nici Man, nici Pintilii nu vor juca, îi protejăm pentru meciul cu Botoşani. O să joace Nedelcu, Ovidiu Popescu, cu Amorim, cu Golofca. Tănase va fi al doilea atacant, Coman va fi vârf. Tănase a zis că joacă din 3 în 3 zile, că nu e problemă pentru el”, a declarat Becali la Pro-x.  

Becali, înainte de FCSB – Lugano: “L-aş vrea pe Vlad în poartă!”

Astfel, echipa de start a FCSB ar putea arăta astfel: Vlad – Enache, Bălaşa, Larie, Morais – Nedelcu, Ov. Popescu – Golofca, Tănase,  De Amorim – Coman. Becali a nu a spus cine va fi în poartă, însă a explicat că el îl vrea pe Andrei Vlad, puştiul de 18 ani adus de la CSU Craiova. “De Andrei Vlad nu ştiu, asta rămâne să stabilească Dică. Dar eu l-aş pune pe Vlad”, a mai spus Becali. 

FCSB întâlneşte Lugano joi seara, de la ora 22.05, pe Arena Naţională. FCSB trebuie să câştige în faţa elveţienilor pentru a fi sigură de ocuparea primului loc în grupă. În caz că face egal sau pierde, echipa lui Dică tot va câştiga seria din Europa League dacă cehii de la Viktoria Plzen nu înving în deplasare, în Israel, pe Hapoel Beer Sheva. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!