Sport

FCSB, măsură radicală înaintea returului cu Dunajska Streda din Confenernce League. Nici copiii nu au acces în Peluza Sud

FCSB a fost amendată de UEFA din cauza comportamentului propriilor fani și este obligată să joace returul cu Dunajska Streda din Confenernce League fără fani în Peluza Sud.
08.08.2022 | 21:37
FCSB masura radicala inaintea returului cu Dunajska Streda din Confenernce League Nici copiii nu au acces in Peluza Sud
Fanii echipei FCSB au primit interdicție în Peluza Sud pentru meciul retur cu Dunajska Streda. Nici copiii nu vor avea acces. Sursa foto: Prosport
ADVERTISEMENT

Oficialii echipei FCSB au decis să interzică și accesul copiilor în Peluza Sud după ce clubul patronat de Gigi Becali a fost amendat cu 50.000 de euro de UEFA.

De ce se tem oficialii de la FCSB

FCSB a câștigat manșa întâi a dublei cu Dunajska Streda din Confenernce League, dar va juca returul cu Peluza închisă după ce forul european (UEFA) a sancționat clubul finanțat de Gigi Becali ca urmare a scandărilor considerate rasiste la derby-ul cu Rapid 0-2.

ADVERTISEMENT

Patronul roș-albaștrilor are meciul lui personal cu finanțatorii clubului slovac (care primește bani de la Guvernul de la Budapesta), astfel că oficialii vicecampioanei României au decis ca la meciul de pe Arena Națională nici copiii să nu aibă acces în peluza ocupată de ultrașii FCSB.

Măsura radicală a oficialilor roș-albaștrilor vine ca urmare a reacției patronului Gigi Becali care i-a ”certat” pe fani din cauza penalității primite.

ADVERTISEMENT

Becali le-a transmis că nu mai este dispus să plătească amenzi din cauza comportamentului și a scandărilor rasiste și xenofobe și a cerut ca în peluză să nu fie permis nici măcar accesul copiilor.

În cazul unei recidive a suporterilor la meciul cu Dunajska Streda, FCSB ar urma să primească o nouă amendă, mai mare, și, în plus, ar primi interdicția de a permite accesul general al publicului la următorul joc din cupele europene.

ADVERTISEMENT

Suporterii au anunțat că vor fi prezenți pe stadion

Recunoscuți pentru fanatismul lor, suporterii echipei FCSB au anunțat prin vocea liderului Gheorghe Mustață că vor fi prezenți la meciul cu Dunajska Streda, dar se vor răsfira în tribuna a doua a Arenei Naționale.

Veste îl va înfuria și mai mult pe Gigi Becali care a pus paie pe foc după victoria din meciul tur, când a luat în râs implicarea autorităților maghiare în finanțarea clubului slovac.

ADVERTISEMENT

Meciul retur dintre FCSB și Dunajska Streda este programat miercuri, de la ora 20:30. Dacă se va califica în play-off-ul Conference league, roș-albaștrii o vor înfrunta, cel mai probabil, pe Vikingur Stavanger, din Norvegia, pentru accederea în faza grupelor.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 5,10 este cota pentru ”X și peste 1,5 goluri” la FCSB – Dunajska Streda. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT