ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Condiţia ca CFR să accepte arbitri străini. Mesajul tranşant al FCSB-ului

CFR Cluj şi FCSB se duelează pentru titlul din sezonul 2017-2018 al Ligii 1 Betano, iar lupta nu are loc doar pe gazon.
Autor: Iuliana Spirache | 22.03.2018 | 08:35
Condiţia ca CFR să accepte arbitri străini. Mesajul tranşant al FCSB-ului

FCSB îşi doreşte ca meciurile importante din playoff să fie arbitrate de străini, iar preşedintele Valeriu Argăseală le-a transmis oficialilor din Gruia să semneze documentul trimis de FCSB. Conducerea “roş-albaştrilor” este nemulţumită de faptul că CFR Cluj n-a fost de acord cu arbitri străini la meciul de duminica trecută, deşi LPF a decis să permită venirea acestora la partidele în care ambele echipe vor fi de acord.

ADVERTISEMENT

“Am trimis solicitare către CFR, nu am primit niciun fel de răspuns. Ei s-au opus aducerii de arbitri străini, mi-e greu să cred că ar putea să fie de acord, cu toate că la nivel declarativ, în spaţiul public, cei de acolo susţin că ar accepta. Vor arbitri doar din anumite ţări? Foare bine, nu avem niciun fel de preferin’e, ce fel de arbitri, din ce ţări vin, numai că ei nu şi-au exprimat punctul de vedere în privinţa aducerii unor străini. Prima dată să dea în scris că sunt de acord cu aşa ceva, după care putem să avansăm şi să ajunge, la nivelul următor, adică de unde să-i alegem”, a spus Valeriu Argăseală. 

Ce i-a răspuns Iuliu Mureşan lui Argăseală

“Sunt un om de cuvânt şi ştie toată lumea chestiunea asta. Eu nu mă joc cu declaraţiile şi nu fac afirmaţii aiurea. Nu am primit nicio solicitare oficială din partea clubului Steaua. Nici pe mail, nici pe fax, nici prin poştă, nicăieri! Nu există nicio solicitare oficială pe adresa clubului nostru. Iar dacă va veni, o vom accepta doar dacă arbitrul pe care CCA îl va chema va fi din primele 5 campionate: Spania, Italia, Anglia, Franţa sau Germania! Nu suntem de acord cu propunerea lor sau a celor de la Ligă să accepte arbitri din alte campionate. Dacă vrem arbitru mai bun decât cel român, atunci să aducem din cele 5 campionate. Dacă nu, nu vrem nici noi. Nu mă interesează cum îl cheamă pe posibilul arbitru din Spania sau din alt campionat. Important e să vină de acolo”, a spus Iuliu Mureşan, conform gsp. 

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!