Fotbal intern

FCSB, misiune imposibilă la Cluj! CFR, cifre impresionante pe teren propriu în campionat + doar 3 echipe au marcat în Gruia sezonul acesta

11.03.2020 | 11:52
FCSB misiune imposibila la Cluj CFR cifre impresionante pe teren propriu in campionat  doar 3 echipe au marcat in Gruia sezonul acesta
ADVERTISEMENT

Vicecampioana României, FCSB, are o misiune imposibilă la Cluj, acolo unde duminică va întâlni liderul CFR, în etapa a treia a play-off-ului.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2,00 este cota pentru „2-3 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

FCSB, misiune imposibilă la Cluj

CFR Cluj are cifre cu adevărat impresionante pe teren propriu în acest campionat, lucru care face aproape imposibilă misiunea celor de la FCSB în mare derby al play-off-ului.

Echipa lui Dan Petrescu nu are nicio înfrângere pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” în acest sezon de campionat, înregistrând 11 victorii și două remize în sezonul regulat. La acestea se adaugă și succesul din prima etapă a play-off-ului, scor 2-1 cu Astra Giurgiu.

ADVERTISEMENT

FCSB nu a mai marcat de un an și jumătate în Gruia

Mai mult, Dan Petrescu a betonat defensiva campionilor, golaverajul de pe teren propriu în sezonul regulat fiind 30-2. Pe lângă Astra Giurgiu în play-off, celelalte două formații care au înscris în Gruia au fost FC Botoșani (scor 1-4) și Poli Iași (scor 1-1).

Situația celor de la FCSB pare și mai grea dacă ne uităm că nu au mai înscris pe arena ”Dr. Constantin Rădulescu” din 16 septembrie 2018, atunci când partida s-a încheiat 1-1, după golurile marcate de Florinel Coman pentru ”roș-albaștri” și George Țucudean pentru ardeleni.

ADVERTISEMENT

Derby fără spectatori

În play-off-ul sezonului trecut, cele două echipe au terminat la egalitate la Cluj, scor 0-0, iar pe 2 februarie 2020, în actualul sezon regulat, CFR s-a impus cu 1-0 prin reușita lui Paulo Vinicius.

Partida CFR Cluj – FCSB, din etapa a treia a play-off-ului, va avea loc duminică, 15 martie, de la ora 20:30. Întâlnirea se va disputa fără spectatori, din cauza epidemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Olaru este apt pentru CFR – FCSB

Meciul de la Cluj se anunță extrem de încins, mai ales că oficialii celor două cluburi s-au contrat destul de dur în ultima săptămână, după ce portarul Cristian Bălgrădean nu i-a anunțat pe cei de la FCSB că a semnat cu CFR din sezonul viitor.

Lovit violent în pomete la partida cu Universitatea Craiova, mijlocașul Darius Olaru a revenit la antrenamentele FCSB-ului și FANATIK a aflat că este apt pentru întâlnirea cu CFR Cluj. În schimb, Bogdan Vintilă nu-i va avea la dispoziție pe Harlem Gnohere, Dragoș Nedelcu și Aristidis Soiledis.

ADVERTISEMENT
Tags: