Fotbal intern

Cine transmite la TV FCSB-Mlada Boleslav din turul 3 preliminar Europa League

02.08.2019 | 08:52
Cine transmite la TV FCSBMlada Boleslav din turul 3 preliminar Europa League

Cum necum, cu o ruşine mare aşezată în cârca unui palmares până acum destul de onorabil în CV-ul european all time, acest eşec de acasă cu Alashkert, FCSB a ajuns în turul 3 preliminar al Europa League. Aici ştacheta peste care vor trebui să sară bucureştenii este una mult mai înaltă, chiar dacă nici aceasta nu este de netrecut. Mlada Boleslav reprezintă şcoala cehă de fotbal, o şcoală foarte apreciată în Europa, dar nu este un nume de top care să producă frisoane.

FCSB – Mlada Boleslav Live Stream Online pe PRO TV

PRO TV este de o bună perioadă de timp postul care parcă face parte din ADN-ul roş-albaştrilor şi tot PRO TV va transmite şi meciul tur care va avea loc la Giurgiu joi, 8 august  şi în care FCSB trebuie să arunce toate hainele zdrenţuite ale jocului cenuşiu de până acum dacă vrea să pătrundă în play-off-ul Europa League, acolo unde ar face parte din grupul capilor de serie.

Finanţatorul FCSB. Gigi Becali, a spus clar şi a repetat acest lucru de mai multe ori: obiectivul prim al echipei pentru această etapă a noului sezon îl reprezintă accesul în grupele Europa League. Echipa a avut până acum parte de un traseu de încălzire, cu adversari modeşti, dar tocmai de aceea gravele sincope din meciul retur cu Alashkert,care au fost foarte aproape să ducă la cel mai mare dezastru din istoria clubului, trebuie remediate de urgenţă.

FCSB a trecut de Alashkert şi va juca împotriva cehilor de la Mlada Boleslav, meci care va fi transmis de PRO TV (sursă foto: sportpictures.eu)
FCSB a trecut de Alashkert şi va juca împotriva cehilor de la Mlada Boleslav, meci care va fi transmis de PRO TV (sursă foto: sportpictures.eu)

Mlada Boleslav are doar trei străini în primul unsprezece

Mlada Boleslav este o echipă cu un joc extrem de incomod, cu un pressing susţinut, care caută să taie din prima faza de construcţie a adversarului şi a arătat la returul din Kazahstan, cu Ordobassy, că ştie bine şi lecţia jocului în deplasare, calificându-se cu victorie după ce abia făcuse egal acasă. Are foarte puţin străini în lot şi faptul că şapte sau opt dintre jucătorii din scheletul de bază al echipei sunt cehi oferă foarte multă omogenitate.

Matejovsky este un jucător extrem de periculos, ca şi bosniacul Mesanovic şi la ce partide slabe a făcut defensiva FCSB sună destul de îngrijorător. Plus faptul că FCSB a devenit între timp spital de campanie, unde răniţii vin unul după altul, complică serios lucrurile, dar, şanse există mai mult de 50 la sută la calificarea în play-off, depinde doar cum se va exprima echipa în acest prim meci, acasă, extrem de important pentru soarta calificării.

Tags: