Sport

FCSB, motivată la „semifinala” de titlu de către „cel mai adevărat stelist”: „Un băiat orb, venise singur de la Reșița, cu trenul, îmbrăcat în tricoul Stelei”

FCSB a fost susținută la Craiova de aproximativ 1500 de fani, dintre care unul l-a impresionat chiar și pe Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord. Suporterul va veni și la derby-ul cu CFR Cluj.
10.05.2022 | 15:11
FCSB motivata la semifinala de titlu de catre cel mai adevarat stelist Un baiat orb venise singur de la Resita cu trenul imbracat in tricoul Stelei
Mircea Lucescu a tranșat ferm duelul dintre taberele roș-albastre: ”FCSB e Steaua”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Pe „Ion Oblemenco” a fost o atmosferă incendiară la meciul dintre U Craiova și FCSB, câștigat de roș-albaștri cu scorul de 1-0, grație reușitei lui Ivan Mamut. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate ce le-a transmis croatul colegilor în dimineața derby-ului din Bănie.

Motivație suplimentară pentru titlul 27. FCSB este susținută de un suporter cu o cauză emoționantă

Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, a dezvăluit că, pe „Ion Oblemenco”, FCSB a fost susținută și de un suporter nevăzător, care a venit tocmai de la Reșița, singur, cu trenul, pentru a îi încuraja pe roș-albaștrii.

ADVERTISEMENT

Mustață a fost atât de impresionat de cauza fanului încât vrea să îl aducă în vestiarul lui Toni Petrea înaintea derby-ului cu CFR Cluj, din ultima etapă a play-off-ului Casa Pariurilor Liga 1.

„Sigur că suntem fericiți de victorie, dar și dacă nu ieșea așa, tot aveam o fericire. Ceea ce am văzut la Craiova m-a lăsat mut, efectiv. În spatele peluzei noastre s-a prezentat să primească bilet un băiat din Reșița. Orb. Nevăzător. Venise singur, fără însoțitor.

ADVERTISEMENT

Era îmbrăcat in tricoul Stelei și ajunsese singur la stadion după ce călătorise cu trenul. În acel moment m-am gândit că meciul trece pe planul secund. Dacă mai spun că la km 80, pe Autostradă, o bătrânica de 77 de ani, care vindea pătrunjel și mentă, ne-a urat succes pentru ține cu Steaua din totdeauna…

Ne-a spus echipa din semifinala cu Middlesbrough și că e innebunită după Coman și Tavi Sunt hotărât să-l ajut pe acel băiat care ne-a lăsat pe toți mască.

ADVERTISEMENT

Poate chiar să-l duc în vestiarul băieților înaintea jocului cu CFR. Ce motivare mai mare să aibă ei decât prezența acelui băiat din Reșița? Mă gândesc de fapt că asta înseamnă stelist adevărat”, a declarat Gheorghe Mustață, la Radio Sport 1.

Prețuri exorbitante la FC Voluntari – FCSB

Până la „finala” de titlu cu CFR Cluj, FCSB mai are de disputat un meci în Casa Pariurilor Liga 1. Vicecampioana României va fi oaspete pe Național Arena, sâmbătă, 14 mai, contra celor de la Voluntari.

ADVERTISEMENT

Ilfovenii profită de faptul că vor fi gazdele roș-albaștrilor și au pus prețuri exorbitante la bilete. Cel mai ieftin tichet este la peluză, în valoare de 35 de lei, iar cel mai scump la lojă, 500 lei/loc.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 3,85 este cota pentru „sub 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT