Fotbal intern

FCSB negociază cu Dorin Rotariu: “Cică nu îl vrea antrenorul lui Bruges”

10.07.2018 | 13:58
FCSB negociaza cu Dorin Rotariu Cica nu il vrea antrenorul lui Bruges

Dorin Rotariu nu mai este dorit de Club Brugge iar FCSB a intrat pe fir pentru a îl aduce pe atacantul naţionalei în România.

Patronul FCSB, Gigi Becali, a explicat cum au decurs negocierile pentru Dorin Rotariu. El susţine că fotbalistul ar dori să rămână în Belgia, dar nu ar exclude să revină în Liga 1 la roş-albaştri: “Vă spun cum s-a întâmplat. M-a sunat un jurnalist și m-a întrebat dacă e adevărat dacă vine Rotariu la Steaua? Cică nu îl vrea antrenorul lui Bruges. I-am spus mulțumesc pentru informație. MM a luat legătura cu el, au vorbit. Rotariu vrea să rămână acolo, dar nu a zis nici da, nici nu. Noi vrem să jucăm cu el vârf”, a spus Becali, la un post de televiziune.

FCSB negociază cu Dorin Rotariu, unchiul său l-ar vedea jucând în roş-albastru

Unul dintre cei care îl văd pe Dorin Rotariu în tricoul FCSB este unchiul său, Iosif. Fosta legendă a Stelei a vorbit despre posibila trecere a internaţionalului român sub comanda lui Dică: Ca fost stelist, îmi doresc să-i fie foarte bine lui şi nu exclud să ajungă la Steaua. Acum nu ştiu cum gândeşte el, pentru că a jucat la Dinamo. Eu cred că Dorin e un jucător cu foarte multe calităţi, ajuns la maturitate. E unul dintre puţinii jucători români care dă goluri şi care simte poarta foarte bine. A acumulat mult din punct de vedere fizic, ar avea un randament foarte bun la o echipă de top din România, dacă s-ar întoarce”, a spus fostul mijlocaş al naţionalei.

În ciuda celor 11 goluri şi 5 pase decisive reuşite la Mouscron în sezonul precedent, Dorin Rotariu nu mai este dorit de cei de la Club Brugge. Campioana Belgiei nu mai vrea să îl împrumute pe internaţionalul român şi l-a scos la vânzare pe fotbalistul pentru care i-a plătit lui Dinamo 2,2 milioane de euro.