Sport

Exclusiv. Primul transfer al iernii e aproape rezolvat

Cristi Tănase este la un pas să revină la FCSB, iar FANATIK.RO a aflat toate detaliile negocierilor dintre vicecampioana româniei şi fostul căpitan al "roş-albaştrilor".
27.12.2017 | 12:50
Exclusiv Primul transfer al iernii e aproape rezolvat
ADVERTISEMENT

“Dodel” trece printr-o perioadă dificilă la Karabukspor, echipă care se confruntă cu mari probleme financiare, iar fotbaliştii nu au mai fost plătiţi de mai bine de cinci luni, infromaţie aflată în exclusivitate de FANATIK.RO – vezi detalii. Astfel, mijlocaşul în vârstă de 30 de ani este pregătit să-şi rezilieze contractul cu formaţia din Turcia şi să revină la FCSB.

Conform informaţiilor FANATIK.RO, Nicolae Dică a discutat cu Gigi Becali în ceea ce priveşte lista de transferuri pentru perioada de mercato din iarnă, iar antrenorul vicecampioanei României i-a transmis latifundiarulu din Pipera că îşi doreşte un singur jucător, iar acela este Cristi Tănase. Mai mult, Dică a luat legătura şi cu fostul căpitan al FCSB-ului şi i-a propus acestuia să revină pentru şase luni, iar în vară va putea pleca din postura de jucător liber de contract.

ADVERTISEMENT

Cristi Tănase îi va da un răspuns lui Dică până de Revelion

Asta nu e tot! Antrenorul “roş-albaştrilor” i-a promis lui “Dodel” că va primi şi banderola de căpitan care este purtată în acest moment de către Florin Tănase. Fostul mijlocaş al “roş-albaştrilor” a hotărât să-i dea un răspun clar lui Nicolae Dică înaintea finalului de an 2017, iar sursele FANATIK.RO susţin că şansele ca “Dodel” să revină la FCSB sunt mari.

Becali îl vrea pe Tănase la FCSB

Gigi Becali, patronul lui FCSB, a lăsat şi el de înţeles că ar fi interesat să-l aducă pe Cristi Tănase la FCSB în pauza competiţională din iarnă. “Îl vreau pe Rusescu…Şi Tănase poate fi pe listă, o să vedem. Cert e că 2-3 jucători cred că o să vină. Nu pot să spun care e mai aproape”, a spus Gigi Becali la Pro X.

ADVERTISEMENT

Cotat de site-urile de specialitate la 900.000 de euro, Cristi Tănase a jucat pentru FCSB în 221 de meciuri, a înscris 30 de goluri şi a oferit 48 de pase decisive. Mijloaşul în vârstă de 30 de ani a evoluat pe parcursul carierei la echipe precum Tianjin Tda, Demir Grup Sivasspor, Karabukspor şi FC Argeş. 

6 trofee a câştigat Cristi Tănase cu FCSB