FCSB, negocieri cu Mario Camora. “Îl ştiu foarte bine! Am avut unele discuţii cu el!”

Iuliana Spirache   
in CFR Cluj
06/01/2019, 08:42
FCSB, negocieri cu Mario Camora. “Îl ştiu foarte bine! Am avut unele discuţii cu el!” GALERIE FOTO
Mario Camora în timpul unei conferinţe de presă. FCSB, negocieri cu lusitanul din Gruia

Nicolae Dică, fostul antrenor al FCSB-ului, susţine că vicecampioana României a negociat cu Mario Camora, jucător care ar putea să plece de la CFR Cluj în perioada de mercato, dar că cele două părţi nu au ajuns la un acord. “Nick” a dezvăluit că “roş-albaştrii” au discutat cu lusitanul care poartă banderola de căpitan în Gruia în perioada în care Mirel Rădoi era principal.

Nicolae Dică este de părere că CFR Cluj ar trebui să insiste ca Mario Camora să rămână în Gruia şi a explicat de ce. Antrenorul care a pregătit-o pe FCSB din postura de principal în ultimul sezon şi jumătate crede că orice echipă care îl are pe Mario Camora în lot ar da lovitura şi îi sfătuieşte pe ardeleni să discute cu portughezul din lotul lui Antonio Conceicao şi să îi prelungească înţelegerea.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Nicolae Dică a dezvăluit că FCSB a negociat cu Mario Camora

“Cred că ar fi o pierdere foarte mare pentru CFR Cluj. Îl ştiu foarte bine pe Camora, l-am urmărit în această perioadă de când a venit în România, ştiu că ni l-am dorit şi noi la Steaua când eram eu cu Mirel. Chiar am avut nişte discuţii cu el atunci, dar din păcate nu am reuşit să îl aducem. Orice echipă îl va lua, sau dacă CFR Cluj îl va ţine, va reuşi să îi prelungească contractul, va fi un lucru important pentru echipă”, a spus Nicolae Dică, fostul antrenor de la FCSB, pentru Telekom Sport.

Mario Camora în meciul Dinamo – CFR Cluj

Mario Camora a ajuns la CFR Cluj în 2011, dar şansele ca acesta să plece în această iarnă sau la finalul sezonului 2018 – 2019 sunt mari. Fundaşul în vârstă de 32 de ani a intrat în ultimele şase luni de contract şi are mai multe oferte tentante din Turcia, Portugalia şi Cipru. Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

  • 1,2 milioane de euro este cota lui Mario Camora, conform transfermarkt.com
Închide ×