Fotbal intern

FCSB, noi detalii despre Billel Omrani. “Avem nevoie de doi atacanţi şi un fundaş central!”

15.06.2018 | 18:41
FCSB noi detalii despre Billel Omrani Avem nevoie de doi atacanti si un fundas central

Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al formaţiei FCSB, a oferit noi detalii despre Billel Omrani, atacantul care s-a prezentat la reunirea CFR-ului, deşi se judecă la Comisii cu oficialii campioanei României. Mai mult, oficialul “roş-albaştrilor” a comentat şi în legătură cu transferurile pe care trebuie să le facă Gigi Becali.

Fostul mare internaţional român şi goalkeeper al Stelei, Helmuth Duckadam, crede că Nicolae Dică mai are nevoie de doi atacanţi, iar aceştia ar trebui să fie aduşi din străinătate, dar şi un fundaş central pentru a acoperi locul lăsat liber de Ionuţ Larie.

Ce noi detalii a oferit preşedintele de imagine de la FCSB despre Billel Omrani

”Toată lumea este surprinsă de faptul că nu se întâmplă nimic, pentru că mereu erau transferuri masive la noi. Dar, acum avem un lot numeros și nu ne mai trebuie decât doi atacanți și un fundaș central. Este clar că se caută în continuare, dar eu cred că vârful va fi din afară. De afară trebuie să vină vârful, pentru că din țară nu erau decât Nemec și Omrani. De Nemec, știam că nu mai vrea să stea în România, aflasem asta și de la Danciu (n.r. – Ionel Dănciulescu, directorul general al lui Dinamo) și atunci mai era doar Omrani, dar acolo situația este încurcată. Deci, e clar că ne trebuie un atacant, dacă nu chiar doi, de afară. Și ne mai trebuie un fundaș central, dar aici mai sunt soluții și în țară”,

a spus Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine de la FCSB, pentru o emisiune de sport.

Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine de la FCSB, a oferit noi detalii despre Billel Omrani.
Billel Omrani în meciul Astra Giurgiu – CFR Cluj. Helmuth Duckadam a oferit noi detalii despre situaţia francezului