Fotbal intern

FCSB nu este interesată de Zahovic! “Nu se pune problema unei oferte”

19.07.2018 | 12:42
FCSB nu este interesată de Zahovic!
FCSB nu este interesată de Luka Zahovic

FCSB nu este interesată de Luka Zahovic. După ce zile întregi s-a speculat despre un interes din partea vicecampioanei României pentru atacantul sloven al lui Maribor, Mihai Stoica a dezvăluit că nu se pune problema unei oferte.

“Totul a pornit de la o discuție legată de Zahovic. Eram în cantonament, m-a sunat Gigi. I-am spus că urmăresc un jucător de care îmi adusesem aminte. De Zlatko Zahovic știe toată lumea cine este. Am avut privilegiul de a-l cunoaște și cred că există un respect reciproc. L-am cunoscut când Luka era un copil și l-am urmărit. Nu există discuţii legate de Zahovic. Mie îmi place şi Dybala, nu-i cunosc tatăl, dar îmi place mult. Însă nu se pune problema unei oferte, probabil că jucătorul are pretenţii pe care noi nu le putem satisface”, a declarat Mihai Stoica într-o conferinţă de presă.

FCSB nu este interesată de Luka Zahovic, jucător pregătit pentru Serie A sau Bundesliga

FCSB nu este interesată de Luka Zahovic, iar Mihai Stoica a afirmat că fotbalistul de 22 de ani poate ajunge în Serie A sau în Bundesliga. “El e un jucător pregătit să joace în Serie A sau în Bundesliga. E o treaptă superioară campionatului nostru. I-am zis lui Gigi că e un profil de jucător care s-ar potrivi foarte bine, dar nici măcar nu am discutat pentru Zahovic”, a mai precizat oficialul stelist.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri