Sport

FCSB s-a răzgândit în privința transferului lui Paul Iacob! De ce nu îl mai dorește Mihai Stoica pe fotbalistul Chindiei Târgoviște

FCSB s-a „sucit” în doar câteva ore. După ce Gigi Becali a anunțat că l-a ofertat pe Paul Iacob, de la Chindia Târgoviște, Mihai Stoica a mărturisit că roș-albaștrii nu îl mai vor pe fundașul de 25 de ani.
12.02.2022 | 10:43
FCSB sa razgandit in privinta transferului lui Paul Iacob De ce nu il mai doreste Mihai Stoica pe fotbalistul Chindiei Targoviste
Claudiu Andrei Keseru, Paul Alexandru Iacob si Catalin Vasile Cabuz in meciul de fotbal dintre Chindia Targoviste si FCSB, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Ilie Oana din Ploiesti, vineri 1 octombrie 2021. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

După ce l-a transferat pe Florin Achim, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK, FCSB a vrut să își betoneze apărarea și cu Paul Iacob (25 de ani), fundaș la Chindia Târgoviște.

Dâmbovițenii sunt următorii adversari ai vicecampioanei, în meciul din etapa a 26-a din Casa Pariurilor Liga 1, programat pe Național Arena, duminică, 13 februarie, de la ora 19:55.

ADVERTISEMENT

Partida se va desfășura fără spectatori, din cauza incidentelor provocate de ultrașii roș-albaștrilor la duelul cu FC U Craiova 1948, încheiat cu scorul de 2-2.

FCSB s-a răzgândit și nu îl mai dorește pe Paul Iacob

La doar câteva ore după ce Gigi Becali a confirmat interesul pentru Iacob, Mihai Stoica a anunțat că FCSB nu îl mai vrea pe fotbalistul Chindiei, tocmai pentru că informația a apărut în presă și astfel au început licitațiile pentru fundașul care poate juca și mijlocaș defensiv.

ADVERTISEMENT

„M-a deranjat că a apărut, mie nu-mi place să facem licitații. Eu o să mă întâlnesc cu agentul lui, Lucian Marinescu, și o să-i spun că eu nu mai… sunt alte echipe care îl pot lua.

Până la urmă, am atras atenția celorlalte competitoare că e jucător de FCSB”, a declarat Mihai Stoica la Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

Ce declarase Gigi Becali despre transferul lui Iacob

Deși la începutul pauzei de iarnă anunțaseră că nu au nevoie de achiziții, Gigi Becali a redevenit extrem de activ pe piața transferurilor. L-a adus pe Florin Achim să îi facă concurență lui Vali Crețu, l-a sunat pe Omrani să îl ia de la CFR Cluj, Paul Iacob fiind ultimul pe lista finanțatorului roș-albaștrilor.

„Da, am făcut o ofertă să semnăm pentru la vară. MM Stoica zice că e foarte bun, eu nu-l cunosc.

ADVERTISEMENT

Merg pe mâna lui MM Stoica pentru că eu nu mă pricep la fundași. El zice că e bun”, a declarat Gigi Becali, conform gsp.ro.

Paul Iacob este în ultimele șase luni de contract cu Chindia Târgoviște și poate semna cu orice echipă dorește.

Fotbalistul crescut la Academia Hagi evoluează din 2020 la echipa lui Emil Săndoi, pentru care a jucat în 61 de meciuri, a marcat trei goluri și a oferit trei pase decisive.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Chindia Târgoviște: 2,70 este cota pentru „ambele echipe marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT