Fotbal intern

FCSB nu poate juca pe Arena Națională cu Sepsi. Gigi Becali a acceptat propunerea FRF

18.12.2020 | 15:12
FCSB nu poate juca pe Arena Nationala cu Sepsi Gigi Becali a acceptat propunerea FRF
ADVERTISEMENT

Formația FCSB nu poate juca pe Arena Națională meciul cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, din etapa a 15-a din Liga 1, din cauza unor probleme la acoperișul celui mai mare stadion din România.

Întâlnirea programată luni, 21 decembrie, de la ora 20:30, este ultima pentru cele două echipe în acest an, iar oficialii ”roș-albaștrilor” trebuie să găsească rapid o soluție.

ADVERTISEMENT

Ultimul joc de pe teren propriu pe care trupa lui Toni Petrea l-a disputat pe o altă arenă a fost înfrângerea cu Slovan Liberec, scor 0-2, din turul trei preliminar al Europa League, care a avut loc la Giurgiu.


UPDATE, 18 decembrie, ora 15:12 / Oficialii clubului FCSB au acceptat propunerea făcută de FRF și vor juca meciul cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, din etapa a 15-a din Liga 1, la baza sportivă de la Mogoșoaia.

ADVERTISEMENT

Informația a fost confirmată de site-ul oficial al Comisiei Centrale a Arbitrilor.

fcs


Știre inițială, 17 decembrie, ora 18:40

Meciul dintre FCSB și Sepsi nu va avea loc pe Arena Națională

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunțat problemele de la Arena Națională și a precizat că le-a făcut o propunere conducătorilor de la FCSB de a disputa întâlnirea cu Sepsi OSK la baza sportivă de la Mogoșoaia.

”Primăria Capitalei va rezolva problemele la acoperiș în cel mai scurt timp, sunt sigur. Am discutat și cu Vali Argăseală, i-am oferit sprijinul pentru ca meciul cu Sepsi să se dispute în baza sportivă de la Mogoșoaia”, a declarat Burleanu.

ADVERTISEMENT

”E adevărat că suferim și la mentenanța gazonului. Ultimele investiții la nivel de infrastructură în România au fost realizate în anii ’70, ne-a lipsit acest know-how de cum trebuie menținute și puse în valoarea stadioanele”, a mai spus președintele FRF.

Pe lângă varianta Mogoșoaia, FCSB ar mai putea să se orienteze spre stadioanele din Giurgiu și Pitești, acolo unde au mai jucat meciuri atunci când Arena Națională a fost închisă din diferite motive.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, partida Academica Clinceni – Dinamo București, tot din etapa a 15-a a Ligii 1, care este programată duminică, 20 decembrie, de la ora 21:00, va avea loc pe stadionul ”Ion Comșa” din Călărași, acolo unde trupa lui Ilie Poenaru a mai jucat în î ntâlnirea pierdută cu FCSB.

Decizia a fost luată după ce Liga Profesionistă de Fotbal a programat meciul seara, iar arena ilfovenilor nu beneficiază de instalație de nocturnă.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 2,02 este cota pentru „total goluri: 2-3”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT