FCSB nu scapă de coșmarul COVID-19! Un jucător a fost depistat pozitiv a doua oară cu noul coronavirus

Marian Popovici   
în FCSB
08/10/2020, 18:08
FCSB nu scapă de coșmarul COVID-19! Un jucător a fost depistat pozitiv a doua oară cu noul coronavirus
FCSB nu scapă de coșmarul COVID-19! Un jucător a fost depistat pozitiv a doua oară cu noul coronavirus. Sursa: sportpictures.ro

Coșmarul COVID-19 de la FCSB pare unul fără sfârșit. Roș-albaștrii au abordat cu un lot decimat tururile doi și trei preliminare din Europa League, iar când jucătorii și membrii staff-ului încep să își revină, virusul lovește din nou. 

Alexandru Pantea a fost infectat pentru a doua oară cu noul coronavirus. El a mai fost depistat pozitiv în luna august, alături de Toma Niga, Răzvan Udrea și Gabriel Simion, chiar înainte de startul sezonului în Casa Pariurilor Liga 1.

După ce, ulterior, a ieșit negativ la testări, două luni mai târziu Pantea a ieșit din nou pozitiv la testul COVID-19. El a intrat în izolare și, cel mai probabil, nu îl vom vedea în următoarele etape din Casa Pariurilor Liga 1.

FCSB nu scapă de coșmarul COVID-19! Alexandru Pantea, depistat pozitiv a doua oară cu noul coronavirus

FCSB este cea mai afectată echipă de COVID-19 din acest sezon. Roș-albaștrii au fost decimați de noul coronavirus în cel mai prost moment cu putință, în timpul preliminariilor din cupele europene.

Dacă în turul doi preliminar, “juniorii” FCSB-ului au trecut de Backa Topola după acel 6-6 (5-4 după pen.) de poveste, nu același lucru s-a întâmplat și cu Slovan Liberec, confruntare pe care au pierdut-o cu 0-2.

19 jucători au fost depistați pozitiv în septembrie!

În total, 19 jucători au fost depistați cu noul coronavirus în luna septembrie: Andrei Vlad – portar, Vali Crețu – fundaș , Andrei Miron – fundaș, Iulian Cristea – fundaș , Marius Briceag – fundaș, Ovidiu Popescu – mijlocaș, Ionuț Vînă – mijocaș, Darius Olaru – mijlocaș, Andrei Pandele – mijlocaș, Olimpiu Moruțan – mijlocaș, Florin Tănase – mijlocaş, Florinel Coman – mijlocaș, Dennis Man – atacant, Sergiu Buș – atacant și Alexandru Buziuc – atacant.

În plus, față de jucători, majoritatea membrilor din staff-ul tehnic au fost depistați pozitiv cu COVID-19, în frunte cu antrenorul Toni Petrea și preparatorul fizic, Thomas Neubert. “Secundul” Mihai Pintilii a fost singurul care a scăpat, el fiind omul care a condus echipa în acea perioadă.

Mirel Rădoi n-a convocat niciun stelist după focarul de la FCSB

Între timp, fotbaliștii și membri din staff-ul tehnic s-au vindecat și au fost apți pentru confruntarea cu Dinamo din Casa Pariurilor Liga 1. FCSB s-a impus cu 3-2, la finalul unui meci încheiat cu scandal din cauza arbitrajului.

Din cauza problemelor mari cu COVID-19, niciun jucător de la FCSB nu a fost convocat de Mirel Rădoi pentru meciul de baraj cu Islanda și confruntările din Liga Națiunilor cu Norvegia și Austria.


(P) Cota BETANO pentru Academica Clinceni – FCSB: 1,80 este cota pentru “peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

Închide ×