Sport

FCSB o ironizează pe CFR Cluj în plin mercato: „Nu suntem interesați de nimeni. Spune-mi un jucător”

FCSB o ironizează pe CFR Cluj în plin mercato și Mihai Stoica spune că nu există un jucător al rivalilor care să suscite interes.
08.06.2023 | 22:06
FCSB o ironizeaza pe CFR Cluj in plin mercato Nu suntem interesati de nimeni Spunemi un jucator
FCSB o ironizează pe CFR Cluj în plin mercato. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Oficialul vicecampioanei României a explicat și că nivelul salarial al CFR-ului este peste cel al FCSB-ului, spunând ipotetic și ce ar însemna să vină Nana Boateng la echipă, ținând cont și de faptul că Adrian Șut este titular și joacă pe același post.

FCSB o ironizează pe CFR Cluj în plin mercato

FCSB o ironizează pe CFR Cluj, Mihai Stoica spunând că nu există un jucător al lor care să fie interesant pentru Gigi Becali: „Nu suntem interesați de nimeni. Spune-mi tu un jucător.

ADVERTISEMENT

Pe Boateng îl aduci, dai bani pe el și îl scoți pe Șut din echipă, n-ai cum să joci cu ambii în teren. Ca să aduci un jucător titular de la CFR, trebuie să îi dai un salariu peste ce primește acolo.

Păi nivelul salarial de la CFR Cluj este mult peste nivelul salarial de la noi. Gigi nu are niciun interes pentru vreun jucător de la CFR”.

ADVERTISEMENT

„Spre un singur jucător s-au făcut pași, în rest nimic. Se va mări plafonul la noi dacă vor veni jucătorii pe care îi vrea Gigi, dar nu, noi vom fi pe-acolo.

Achilleas Poungouras de la Panatinaikos ne-a fost propsus de cineva. Dar nu e niciun interes din partea noastră, doar a fost propus, atât. Nu suntem interesați”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Petrescu a avut un singur mare eșec!”

„Petrescu a avut un singur mare eșec: Pyunik. Legat de campionat, nu poți să iei titlul 100 de ani. Nu se știe ce va fi. Noi am juca cu Jiangsu, antrenați de Capello.

N-am văzut în viața mea jucători așa strâmbi, am discutat cu Zambrotta, care era secund, și l-am întrebat ce caută acolo. Era doar Ramires acolo, care era un super fotbalist și îl știam bine.

ADVERTISEMENT

Apoi a venit Oli și a luat campionatul cu ei. E ca și cum ar lua Botoșani campionatul la noi. Nu există chinezi în Europa. M-am gândit să aduc în 2006 să aduc un chinez la noi”, a continuat Mihai Stoica.

„Nu vorbea niciunul în engleză, abia am găsit unul care era bunicel. Era un atacant la Young Boys de care m-am interesat și mi s-a spus că nu vorbește deloc în engleză și că se înțeleg cu el prin translator.

Bergodi e un antrenor serios, îmi place. Sepsi mi-a plăcut cum a arătat în ultima parte a sezonului. Au jucat bine chiar dacă nu aveau obiectiv.

Noi am câștigat de 4 ori cu Sepsi, nu pot să spun că în unul dintre aceste meciuri nu am avut șansă. Nu mă așteptam să plece de la Sepsi!”, a mai spus Mihai Stoica.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota pentru „Câștigător Liga 1 sezonul viitor: FCSB”

ADVERTISEMENT
Tags: