Fotbal intern

FCSB, obligată să îl titularizeze pe Andrei Vlad! Adrian Niță, favoritul lui Meme Stoica, singura variantă U21 disponibilă după accidentarea lui Man

15.10.2019 | 11:28
Andrei Vlad într-un meci jucat pentru FCSB. Bogdan Vintilă, obligat să-l titularizeze pe portarul U21. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dennis Man s-a accidentat în meciul jucat de echipa națională a României U21 cu Irlanda de Nord U21, scor 3-0, iar FANATIK a dezvăluit că atacantul va lipsi aproximativ 3 săptămâni de la FCSB după ce a fost transportat de urgență la spitalul Elias la finalul partidei de pe stadionul “Anghel Iordănescu”.

FCSB, obligată să îl titularizeze pe Andrei Vlad cu Chindia Târgoviște

Astfel, accidentarea lui Dennis Man îl pune în dificultate pe Bogdan Argeș Vintilă. Răzvan Oaidă și Florinel Coman sunt suspendați cu Chindia Târgoviște, iar antrenorul în vârstă de 47 de ani trebuie să găsească soluții pentru a acoperi cele două posturi U21. Cum Dennis Man iese din schemă, Vintilă este obligat să îl titularizeze în poartă pe Andrei Vlad.

ADVERTISEMENT

Andrei Vlad a fost titularizat de Mirel Rădoi în meciurile jucate de echipa națională a României cu Ucraina U21 și Irlanda de Nord U21, dar într-o partidă pentru FCSB nu a mai evoluat de pe 25 august 2019, atunci când a ieșit accidentat din meciul jucat de vicecampioana României cu Gaz Metan, scor 0-4, la Mediaș.

Adrian Niță în meciul Metalogobus - FCSB din Cupa României. Sursă foto: sportpictures.eu
Adrian Niță în meciul Metalogobus – FCSB din Cupa României. Sursă foto: sportpictures.eu

Niță, șanse mari să joace cu Chindia Târgoviște

Andrei Vlad este principala soluție pentru Bogdan Argeș Vintilă pentru a ocupa un post U21 la meciul cu Chindia Târgoviște, dar FANATIK a aflat că Adrian Niță (16 ani), favoritul lui Meme Stoica, va face parte din lotul vicecampioanei României pentru partida din etapa a 13-a și ar putea să fie al doilea jucător U21 de pe teren. ”Pe Niță îl văd ca pe cea mai mare speranță a academiei noastre. E născut în 2003, e mai mic și decât Ianis Stoica. Niță va ajunge un fotbalist de care se va auzi, vă spun asta cu certitudine! A subordonat deja Dinamo la categoria lui de vârstă. Așa cum am spus de Man, când nu-l știa nimeni, că va ajunge un mare fotbalist, așa zic și acum. O să auziți de el”, a spus MM Stoica în vară.

ADVERTISEMENT

Un alt fotbalist din lotul lui Bogdan Argeș Vintilă care ar putea juca pe postul de jucător U21 la meciul cu Chindia Târgoviște este Olimpiu Moruțan, dar mijlocașul în vârstă de 20 de ani s-a accidentat înainte de meciul României U21 cu Irlanda de Nord și a fost lăsat în afara lotului de Mirel Rădoi. Fostul fotbalist al celor de la FC Botoșani ar putea să își revină până duminică, 20 octombrie, iar antrenorul va avea de ales dintre el și Niță.

„O accidentare banală aș putea spune. A fost vorba de un pas, ca să spun așa. A ținut piciorul moale și și-a dat glezna peste cap, așa că nu poate face parte din lot în această seară”, spunea Mirel Rădoi înaintea meciului România U21 – Irlanda de Nord U21.

Meme Stoica, fostul director sportiv de la FCSB, și Adrian Niță

Partida dintre Chindia Târgoviște și FCSB se joacă duminică, 20 octombrie, de la ora 20.30, în etapa a 13-a din Casa Pariurilor Liga 1, sezonul 2019 – 2020. Partida va fi transmisă de Telekom Sport, Look TV și Digi Sport, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.

ADVERTISEMENT