Fotbal intern

FCSB, obligată să se mute și pentru partida contra CFR Cluj! Unde se joacă derby-ul. Exclusiv

27.04.2021 | 22:19
FCSB obligata sa se mute si pentru partida contra CFR Cluj Unde se joaca derbyul Exclusiv
ADVERTISEMENT

FCSB – CFR Cluj, partidă din etapa a 5-a din play-off se joacă luni, 3 mai, de la ora 20:30. Rămăsese un singur semn de întrebare, legat de stadionul pe care au urma să se dispute partida. Gazdele au sperat că vor primi aprobarea să joace pe Arena Naţională.

Oficialii FCSB au sperat că vor obţine un acord de la Primăria Capitalei pentru ca partida cu principala rivală la titlu să se dispute la Bucureşti, pe Arena Naţională. Mai ales că deja au fost încheiate lucrările necesare înainte de Euro 2020. De asemenea, s-a pus şi gazon nou.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că răspunsul venit de la Primărie a fost unul cât se poate de clar. Nu se mai joacă niciun meci pe Arena Naţională până la Euro 2020. În aceste condiţii, FCSB va fi nevoită să joace tot la Giurgiu şi partida contra campioanei.

FCSB, o singură victorie în cele trei meciuri disputate la Giurgiu. O bătuse pe CFR Cluj la ultimul joc de pe Arena Națională

Ultimul meci pe care FCSB l-a jucat pe Arena Naţională a fost chiar contra celor de la CFR Cluj, pe 19 martie. O victorie clară, 3-0, facilitată şi de marile probleme de lot pe care ardelenii le aveau la vremea respectivă.

ADVERTISEMENT

Tot pe Arena Naţională trebuia să se joace şi partida cu Universitatea Craiova, programată pe 4 aprilie, din penultima etapă a sezonului regulat. Doar că partida a fost mutată la Giurgiu din cauza unor probleme tehnice apărute pe cel mai mare stadion din ţară. Cubul a fost coborât şi nimeni nu ştia cum să îl urce la loc înainte de startul partidei.

De la mutarea la Giurgiu, FCSB a avut serioase probleme. Provocate în special de lipsa acută de formă pe care o traversează formaţia lui Anton Petrea.  A fost o remiză albă cu Universitatea Craiova, victoria cu FC Botoşani şi înfrângerea din weekend, cu Sepsi.

ADVERTISEMENT

Anton Petrea nu e chiar supărat că FCSB a fost din nou trimisă la Giurgiu: “Acolo beneficiem de o suprafață bună de joc”

Până la duelul contra celor de la CFR Cluj, FCSB o va înfrunta joi pe Universitatea Craiova. Indiferent de rezultatele etapei a patra din play-off, CFR Cluj şi FCSB se vor înfrunta de pe locurile 1 şi 2 în Liga 1. Rămâne doar de stabilit ordinea între ele.

Anton Petrea nu este prea deranjat că echipa sa este nevoită să joace la Giurgiu. “Mă bucur că acolo beneficiem de o suprafață bună de joc. Jucătorii au nevoie de un teren pe care să aibă plăcere să evolueze și să le dea încredere în potențialul lor de exprimare”, declara Anton Petrea la conferința de presă premergătoare jocului cu Sepsi.

ADVERTISEMENT

Patru meciuri de la Euro 2020 se vor disputa la București, pe Arena Națională. Primul dintre ele, Austria – Macedonia de Nord, este programat pe 14 iunie

Programul meciurilor de la Euro 2020 programate pe Arena Națională

  • 14 iunie, Grupa C: Austria – Macedonia de Nord, de la ora 18:00, pe Arena Națională
  • 18 iunie, Grupa C: Ucraina – Macedonia de Nord, de la ora 15:00, pe Arena Națională
  • 22 iunie, Grupa C: Ucraina – Austria, de la ora 18:00, pe Arena Națională
  • 29 iunie, un meci din optimile de finală, de la ora 21:00, pe Arena Națională

(P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 2,50 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: