Sport

Modul inedit prin care FCSB încearcă să le „închidă gura” contestatarilor lui Octavian Popescu. „Este specialitatea casei sau nu?” Video

FCSB a găsit o modalitate inedită prin care să le „închidă gura” contestatarilor lui Octavian Popescu, după golul uluitor marcat de tânărul jucător în FCSB - CFR Cluj, 3-3.
27.01.2022 | 14:16
Modul inedit prin care FCSB incearca sa le inchida gura contestatarilor lui Octavian Popescu Este specialitatea casei sau nu Video
FCSB a găsit o nouă execuție de generic pentru o victorie la ultima fază a meciului cu FC Voluntari
ADVERTISEMENT

Octavian Popescu a ieșit în evidență, în partida FCSB – CFR Cluj, 3-3, printr-un gol fabulos marcat din afara careului advers.

Însă, mai multe voci au semnalat faptul că execuția „perlei” de la FCSB a fost una întâmplătoare.

ADVERTISEMENT

Modul inedit prin care FCSB încearcă să le „închidă gura” contestatarilor lui Octavian Popescu

Pentru a le da o replică celor care contestă reușita lui Octavian Popescu, FCSB a postat, pe pagina oficială de Facebook, un clip cu alte goluri de excepție marcate de tânărul jucător.

„Pentru cei care cred că golul lui Octavian Popescu împotriva celor de la CFR Cluj a fost întâmplător, prezentăm un colaj cu reușitele spectaculoase ale tânărului nostru fotbalist. Este specialitatea casei sau nu?”, se arată în mesajul care însoțește clipul postat de FCSB.

ADVERTISEMENT

Octavian Popescu a fost adus la echipa de seniori a FCSB-ului, în toamna lui 2020, de la echipa secundă. Acesta mai are contract până în 2024 cu formația finanțată de Gigi Becali.

Gigi Becali îl vede pe Octavian Popescu peste Gică Hagi

După meciul cu CFR Cluj, Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a declarat faptul că, în opinia sa, Octavian Popescu îl va întrece pe Gică Hagi, în cariera de fotbalist.

ADVERTISEMENT

„De Tavi vreau să spun, eu am mai spus, nu vreau să supăr pe nimeni, eu zic că Hagi e cel mai bun al tuturor timpurilor din România, nu Dobrin, nu Balaci, nu nimeni, eu tind doar să cred că Tavi Popescu îl va întrece.

E o blasfemie pentru că e prea tânăr, dar având în vedere ce face cu mingea, cum driblează, ce atitudine are, are și reacție, e posibil să îl depășească pe Hagi. Ar fi bine pentru echipa națională”, a spus Gigi Becali, la PRO X.

ADVERTISEMENT

În prezent, FCSB se află pe locul 2 din Casa Pariurilor Liga 1, cu 48 de puncte obținute după 22 de meciuri jucate.

În următorul meci din campionat, FCSB o va întâlni, în deplasare, pe Dinamo. Partida va avea loc duminică, la ora 20:00.

  • 1.9 milioane de euro este cota lui Octavian Popescu, conform transfermarkt.com
  • 5 goluri și 2 pase decisive a dat Octavian Popescu în 20 de partide bifate pentru FCSB, în acest sezon

  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 3,60 este cota pentru „2 solist și sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT