Sport

FCSB, ofertă oficială pentru Alexandru Ișfan! Cât a pus pe masă Gigi Becali pentru transfer. Fanatik confirmat

Alexandru Ișfan este unul dintre tinerii fotbaliști din SuperLigă căutat de cluburile cu ambiții europene. Tânărul mijlocaș este dorit de Gigi Becali. Omul de afaceri a făcut o ofertă concretă celor de la FC Argeș.
10.08.2022 | 16:31
FCSB oferta oficiala pentru Alexandru Isfan Cat a pus pe masa Gigi Becali pentru transfer Fanatik confirmat
Gigi Becali a făcut singura ofertă oficială pentru Alexandru Ișfan, a dezvăluit un oficial al echipei FC Argeș. Foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

La 22 de ani Alexandru Ișfan este om de bază la FC Argeș și monitorizat de cluburile importante din SuperLigă. Gigi Becali a făcut o ofertă concretă pentru transferul lui.

Daniel Stanciu: ”FCSB a făcut singura ofertă oficială”

Alexandru Ișfan era deținut până de curând în coproprietate de FC Argeș și CS Mioveni însă clubul din Pitești a cumpărat în totalitate drepturile federative ale jucătorului, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Oficialii de la FC Argeș au preferat să plătească 150.000 de euro tocmai pentru ca în cazul unui transfer să nu mai fie nevoiți să împartă banii cu gruparea din Mioveni care deținea 45% din drepturile fotbalistului.

Deși s-a speculat că Universitatea Craiova și FCSB s-ar lupta pentru a obține semnătura lui Ișfan, directorul executiv al ”vulturilor” a dezvăluit că singura ofertă oficială a venit din partea clubului patronat de Gigi Becali, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

”Singura ofertă oficială pentru Alexandru Ișfan a venit de la FCSB. Au dat 500.000 de euro, dar oferta nu a fost acceptată. Am vorbit cu conducerea, cu jucătorul, vrea să rămână la FC Argeș.

E un jucător care a evoluat meci de meci, component al naționalei de tineret, care cu siguranță va crește. Ar putea să facă obiectul unui transfer important. Într-un an sau doi îl vom vedea convocat la echipa națională.

ADVERTISEMENT

Dacă FCSB își dorește un jucător, așa cum a făcut-o cu jucătorii de la Botoșani sau Farul, vine și cumpără un jucător. Trebuie să ajungem la un numitor comun”, a spus Daniel Stanciu, la Digisport.

Cât speră să încaseze FC Argeș

Oferta lui Gigi Becali, deși neacceptată de FC Argeș, s-a apropiat de ceea ce își doresc oficialii grupării din Trivale în schimbul fotbalistului – 700.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Dacă până de curând situația era destul de complicată în cazul unui transfer, datorită faptului că FC Argeș și CS Mioveni împărțea practic drepturile federative, lucrurile s-au simplificat mult după ce alb-violeții au plătit pentru cele 45 de procente pe care le avea gruparea de lângă Pitești.

Daniel Stanciu a mai spus că clubul pe care îl reprezintă speră ca tânărul mijlocaș să facă pasul spre un campionat din Europa.

43 de meciuri și 5 goluri are Alexandru Ișfan în SuperLiga României, toate în tricoul echipei FC Argeș

600.000 de euro este cota de piață a lui Alexandru Ișfan, conform transfermarkt


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 14,00 este cota pentru ”X și peste 2,5 goluri” la FCSB – Dunajska Streda. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT