Sport

FCSB-PAOK 1-2. Nicolae Dică a fost învins de Răzvan Lucescu în Olanda

09.07.2018 | 19:06
FCSBPAOK 12 Nicolae Dica a fost invins de Razvan Lucescu in Olanda

FCSB – PAOK Salonic este cel de-al treilea meci amical pe care formaţia “roş-albastră” l-a disputat în stagiul de pregătire din Olanda, acolo unde va sta până pe data de 14 iulie. Astfel, după ce “roş-albaştrii” s-au duelat cu Club Brugge, scor 1-1, şi Ajax Amsterdam, scor 1-1, echipa lui Nicolae Dică a fost învinsă de cea pregătită de Răzvan Lucescu, scor 1-2.


Min. 90. FINAL!

Min. 83. Jucătorii celor două formaţii au fost la un pas de bătaie, după un duel aerian în care adversarul direct al lui Mihai Bălaşa a primit o lovitură de cot în zona capului. Nicolae Dică a intrat pe teren pentru a vorbi cu jucătorii greci şi pentru a potoli spiritele.

Min. 50. O nouă ocazie a lui Dennis Man. Fotbalistul FCSB-ului a fost foarte aproape de a reuşi “dubla”, după o execuţie superbă din corner. Balonul a fost trimis din lovitură de la colţul terenului, cu efect, dar s-a oprit în pasa de deasupra.

*Lucian Filip şi Florin Tănase au ieşit, iar în locul acestora au intrat Bogdan Planic şi Florinel Coman

Min. 47. FCSB – PAOK 1-2. Dennis Man a înscris dintr-o fază superbă. Fotbalistul lui Nicolae Dică a driblat şi portarul şi a trimis în plasă. VIDEO

*Pintilii, Man, Teixeira şi Ovidiu Popescu au intrat după pauză. Au ieşit Daniel Benzar, Romario Benzar, Qaka şi Nedelcu.

Min. 45. A început a doua repriză.

Min. 45. PAUZĂ!

Min. 41. Biseswar a combinat frumos pe stânga cu El Kaddouri iar acesta din urmă a șutat spre colțul lung, cu efect, dar Vlad a reținut.

Min. 26. Dragoş Nedelcu greşeşte grav! Mijlocaşul central a primit o pasă de la Mihai Bălaşa în propriul careu, dar i-a trimis lui Limnios, cel care a şutat la colţul scurt, din prima, dar Vlad a reţinut în doi timpi.

Min. 20. O nouă ocazie pentru PAOK! El Kaddouri, Bisewar şi Mauricio au combinat perfect, iar ultimul a ajuns la marginea careului, a şutat cu efect la colţul lung, după ce a trecut frumos de Morais, dar balonul a trecut milimetric de poarta lui Andrei Vlad.

Min. 18. Contaatac al celor de la PAOK Salonic, după o gafă a mijlocaşilor centrali de la FCSB. Junior Morais a trimis balonul în corner.

*La meciul amical disputat de FCSB contra formaţiei PAOK Salonic se află şi selecţionerul echipei naţionale a României, Cosmin Contra, dar şi George Ogăraru, fostul jucător al echipei “roş-albastre”.

Min. 10. FCSB – PAOK 0-2. Omar El Kaddouri măreşte avantajul pentru echipa pregătită de Răzvan Lucescu, după o fază fixă. Fotbalistul a reluat cu capul, în dreapta lui Vlad, după un corner executat de pe dreapta VIDEO

Min. 5. FCSB – PAOK 0-1. Grecii au deschis scorul după o lovitură liberă executată perfect de Vierinha! Lusitanul a trimis de la 25 de metri, iar Andrei Vlad nu a avut nici-o şansă. VIDEO

Momentul în care Vierinha a înscris primul gol din meciul amical FCSB - PAOK Salonic
Daniel Benzar încearcă să respingă un balon trimis de Vierinha în meciul FCSB – PAOK Salonic

Update. Echipa de start a FCSB-ului: Andrei Vlad – Benzar, Bălaşa, Filip, Morais – Nedelcu, Moruţan, Qaka – Jakolis, Tănase, D. Benzar

Rezerve: Ducan, Bălgrădean – Pintilii, Planic, Coman, Stoica, Popescu, Toma, Dumitru, Teixeira, Man

Echipa de start a lui PAOK Salonic: Paschalakis – Matos, Crespo, Varela, Vieirinha – Mauricio, Canas – Limnios, El Kaddouri, Biseswar – Pelkas


Nicolae Dică va avea ocazia să-şi măsoare forţele cu Răzvan Lucescu în meciul amical FCSB – PAOK Salonic, luni, 9 iulie, la baza sportivă WWNA, de la ora 20.00. Mai mult, fotbaliştii vicecampioanei României îşi vor întâlni fostul căpitan! Fernando Varela a fost transferat de FCSB la PAOK Salonic în vara anului 2016 pentru suma de 1.000.000 de euro.

FCSB-PAOK, al treilea amical din Olanda. “Roş-albaştrii” mai întâlneşte Al Gharafa

După meciul amical cu PAOK Salonic, FCSB va mai juca o partidă de verificare în stagiul de pregătire cu Al Gharafa, echipă la care a jucat şi fostul jucător al vicecampioanei României, Claudiu Keşeru, pe 13 iulie, de la ora 19.00, la baza sportivă WWNA. VEZI AICI MECIUL ONLINE!

Nicolae Dicădă indicaţii în amicalul Ajax Amsterdam - FCSB
Nicolae Dică în meciul amical Ajax Amsterdam – FCSB. Urmează duelul cu PAOK Salonic

Echipa antrenată de Nicolae Dică a mai jucat două partide de verificare şi în stagiul de pregătire din Braşov, atunci când FCSB s-a impus în faţa celor de la CS Cornu, scor 4-1, dar şi în duelul cu CS Colţea, scor 9-1.

Lotul FCSB deplasat în Olanda:

Portari: Cristian Bălgrădean, Răzvan Ducan, Andrei Vlad;

Fundași: Junior Morais, Romario Benzar, Mihai Bălașa, Bogdan Planic, Marko Momcilovici, Daniel Toma;

Mijlocași: Lucian Filip, Ovidiu Popescu, Daniel Benzar, Florin Tănase, Dennis Man, Antonio Jakolis, Dragoș Nedelcu, Florinel Coman, Kamer Qaka, Mihai Pintilii, Olimpiu Moruțan, Filipe Teixeira;

Atacanți: Eddy Harlem Gnohere, Ianis Stoica, Cristian Dumitru.

FCSB, program dificil în sezonul 2018-2019

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a stabilit programul Ligii 1 Betano, sezonul 2018-2019, iar FCSB va debuta în prima etapă pe terenul Astrei Giurgiu, sâmbătă, 21 iulie, de la ora 21.00. În runda a 2-a va avea loc derby-ul FCSB – Dinamo Bucureşti, urmând ca duelul dintre CFR Cluj şi formaţia pregătită de Nicolae Dică să se ţină în etapa a 8-a.

Rezultetele FCSB-ului din amicalele susţinute în această vară:

FCSB – CS Cornu 4-1

FCSB – CS Colţea 9-1

FCSB – Club Brugge 1-1

Ajax Amsterdam – FCSB 1-1