Sport

FCSB, părăsită de fani în Conference League la meciul cu Silkeborg! Câte bilete s-au vândut

FCSB este părăsită de fani, pentru prima dată în acest sezon, la meciul din Conference League, cu Silkeborg, de pe Arena Națională.
11.10.2022 | 19:55
FCSB parasita de fani in Conference League la meciul cu Silkeborg Cate bilete sau vandut
FCSB, părăsită de fani în Conference League la meciul cu Silkeborg. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Suporterii nu s-au mai înghesuit să cumpere bilete, ținând cont de prețurile mari ale tichetelor, dar și de meciul din Danemarca împotriva lui Silkeborg, scor 0-5.

FCSB, părăsită de fani în Conference League la meciul cu Silkeborg

FCSB a fost părăsită de către fani pentru meciul cu Silkeborg de la București, aceștia fiind nemulțumiți de felul în care vicecampioana României a tratat ultima confruntare din Conference League.

ADVERTISEMENT

În afară de rezultatul negativ al „roș-albaștrilor”, un alt impediment pentru fani este și prețul mare al biletelor, iar aceștia nu mai vor să plătească pentru a vedea rezervele împotriva danezilor.

Vicecampioana României a vândut doar 6.000 de bilete până astăzi, 11 octombrie, susține gsp.ro, iar numărul tichetelor cumpărate nu dă semne că va mai crește mult până la disputarea meciului.

ADVERTISEMENT

Este o cifră extraordinar de mică ținând cont de asistențele ridicate pe care FCSB le-a avut la meciurile cu Saburtalo, Dunajska Streda, Viking (când peluzele au fost suspendate), West Ham United și Anderlecht.

Prețul biletelor pentru FCSB – Silkeborg:

  • Peluze – 50 lei
  • Tribunele 1 și 2, inelele 2 și 3 – 100 lei
  • Tribuna 2, inelul 1 – 200 lei
  • VIP 3 – 300 lei
  • VIP 2 – 500 lei
  • VIP 1 – 750 lei
ADVERTISEMENT

MM Stoica se aștepta la o asistență scăzută pentru meciul cu Silkeborg

În urmă cu o săptămână, MM Stoica a vorbit despre așteptările sale privind asistența la meciul cu Silkeborg și a recunoscut că nu ia în calcul un interes enorm din partea suporterilor.

„Dacă nu eram dezavantajați cu West Ham și Anderlecht, tratam altfel meciul cu Silkeborg. Știu că nu vor înghiți explicația asta fanii, dar dacă nu erau greșelile alea, noi aveam șanse reale pentru primăvara europeană.

ADVERTISEMENT

Rămâne rezultatul, rămâne prestația, rămân românii care au venit, în fața cărora ne prezentăm scuzele, rămân milioane de suporteri care sunt dezamăgiți, mai ales că urmează meciul de pe teren propriu și probabil vom juca cu un record negativ de asistență”, spunea MM Stoica, la TV OrangeSport.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,72 este cota pentru „ambele marchează” la FCSB – Silkeborg. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT