Sport

FCSB, penalty refuzat în Georgia! Fără VAR, arbitrul nu a acordat nimic la un fault asupra lui Cordea. Video

FCSB a fost privată de un penalty în minutul 55 al meciului cu Saburtalo. Andrei Cordea a fost "cosit" în careu, însă arbitrul nu a acordat nimic. La acest meci, nu există arbitraj video.
21.07.2022 | 20:40
FCSB penalty refuzat in Georgia Fara VAR arbitrul nu a acordat nimic la un fault asupra lui Cordea Video
Andrei Cordea, în tricoul FCSB. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a avut o primă repriză dificilă în faţa celor de la Saburtalo Tbilisi. Gruzinii au intrat la cabine în avantaj, scor 1-0, după reuşita lui Nonikaşvili, din minutul 40, cu largul concurs al lui Ştefan Târnovanu.

FCSB, penalty refuzat în Georgia! Fără VAR, arbitrul nu a acordat nimic

Roş-albaştrii au revenit de la cabine cu o altă atitudine şi au atacat mai mult. Florinel Coman a ratat două ocazii uriaşe, unul dintre şuturi oprindu-se în bară. Însă, FCSB a fost privată de un penalty în meciul din Georgia.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO

Andrei Cordea, faultat clar în careu

Arbitrul partidei nu a văzut un penalty comis de Jinjolava asupra lui Andrei Cordea. Atacantul celor de la FCSB a fost lovit în gambă în careu, însă norvegianul a fost plasat pe cealaltă parte şi nu a văzut lovitura de pedeapsă.

La meciul de la Tbilisi nu există arbitraj video, astfel că deciziile arbitrului din timpul meciului nu pot fi contestate. Kai Erik Steen a lăsat jocul să continue, deşi faultul asupra lui Andrei Cordea a fost unul clar.

ADVERTISEMENT

Coman şi Cordea au ratat cele mai mari ocazii ale roş-albaştrilor

FCSB a avut ocazii bune în debutul părţii secunde, însă atât Florinel Coman, cât şi Andrei Cordea au ratat cu seninătate şansele ivite. Atacantul venit de la Clinceni a ratat şi în prima parte două ocazii.

A fost un meci modest pentru mai mulţi jucători de la FCSB. Ovidiu Popescu a greşit destul de mult pe stânga, iar Haruţ nu a făcut cel mai bun meci din banda dreaptă. Şi pentru Joonas Tamm a fost un debut dificil.

ADVERTISEMENT

Târnovanu, înger şi demon pentru FCSB!

Fundaşul estonian a arătat multe stângăcii. Ştefan Târnovanu, chiar dacă a greşit la gol, în partea secundă a fost unul dintre cei mai buni oameni ai lui Petrea. FCSB a suferit la mijlocul terenului.

Returul dintre Saburtalo şi FCSB va avea loc joia viitoare, pe Arena Naţională. Elevii lui Toni Petrea mai au o şansă să şteargă ruşinea unei noi eliminări, în turul doi preliminar al Conference League, ca şi anul trecut.

ADVERTISEMENT